Шоуто на Риана на "Супербоул" стана второто най-гледано за всички времена

Преди дни Риана се завърна триумфално на сцената на "Супербоул" (Super Bowl) с първото си соло изпълнение от седем години насам - изнасяйки завладяващ концерт, за който още се говори и със сигурност ще остане в историята на шоуто на полувремето.
 
Първата причина е, че на фона на очакванията за нова музика, певицата ознаменува завръщането си на сцената, обявявайки новината, че е в очакване на второто си дете - по-малко от година, след като стана майка за първи път.
 
Също така, шоуто на барбадоската дива постигна огромен успех, като стана второто най-гледано за всички времена. 
 
Риана се завърна бременна на "Супербоул" и още интересни моменти от шоуто
 
Според данните на Nielsen, концертът на Риана е събрал близо 118,7 милиона зрители, което го прави второто най-гледано шоу и дори по-гледано от самата игра. Манекенката Кара Делевин носеше ето тази шеговита тениска на трибуните на стадиона, в доказателство на цифрите: 
 
 
 
Бонбонено шоу на Кейти Пери през 2015 г. води в класацията, като все още държи рекорда за най-гледаното шоу на полувремето с общо 121 милиона зрители. 
 
Друга много обсъждана тема след концерта през уикенда е фактът, че Риана не е взела хонорар за изпълнението си. Всъщност, това не е изненада - звезди като Лейди Гага, Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе и други, които също са пяли на елитната сцена на финалния плейоф на NFL, също не са получавали заплата за това.  
 
Причината е повече от ясна - шоуто на полувремето на Super Bowl е едно от най-гледаните предавания на всички времена, с повече от 100 милиона зрители по целия свят. Гарантирано е, че изпълнителят ще види огромен скок в продажбите си след това участие. Освен това, певците сключват скъпи рекламни договори с основния спонсор на шоуто - тази година това е Apple Music. 
 
NFL не плаща хонорар на звездите, които пеят на мача, но лигата покрива всичките им разходи, включително и за тяхното обкръжение, техническия екип, охранителния персонал, семейството и приятелите им. 
 
Ето го и списъка с песни в 13-минутната компилация на звездата от Барбадос: 
 
1. Intro (featuring What's My Name)
 
2. Bitch Better Have My Money
 
3. Only Girl (In The World)/Where Have You Been
 
4. We Found Love (featuring S&M)
 
5. Rude Boy
 
6. Work
 
7. Wild Thoughts
 
8. Pour It Up
 
9. All of the Lights
 
10. Run This Town
 
11. Umbrella
 
12. Diamonds

Свързани новини

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Какво се случва с Риана?

14.06.2024

Риана влезе в историята на музиката

04.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024