Шоуто на Риана на "Супербоул" стана второто най-гледано за всички времена

Преди дни Риана се завърна триумфално на сцената на "Супербоул" (Super Bowl) с първото си соло изпълнение от седем години насам - изнасяйки завладяващ концерт, за който още се говори и със сигурност ще остане в историята на шоуто на полувремето.
 
Първата причина е, че на фона на очакванията за нова музика, певицата ознаменува завръщането си на сцената, обявявайки новината, че е в очакване на второто си дете - по-малко от година, след като стана майка за първи път.
 
Също така, шоуто на барбадоската дива постигна огромен успех, като стана второто най-гледано за всички времена. 
 
Риана се завърна бременна на "Супербоул" и още интересни моменти от шоуто
 
Според данните на Nielsen, концертът на Риана е събрал близо 118,7 милиона зрители, което го прави второто най-гледано шоу и дори по-гледано от самата игра. Манекенката Кара Делевин носеше ето тази шеговита тениска на трибуните на стадиона, в доказателство на цифрите: 
 
 
 
Бонбонено шоу на Кейти Пери през 2015 г. води в класацията, като все още държи рекорда за най-гледаното шоу на полувремето с общо 121 милиона зрители. 
 
Друга много обсъждана тема след концерта през уикенда е фактът, че Риана не е взела хонорар за изпълнението си. Всъщност, това не е изненада - звезди като Лейди Гага, Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе и други, които също са пяли на елитната сцена на финалния плейоф на NFL, също не са получавали заплата за това.  
 
Причината е повече от ясна - шоуто на полувремето на Super Bowl е едно от най-гледаните предавания на всички времена, с повече от 100 милиона зрители по целия свят. Гарантирано е, че изпълнителят ще види огромен скок в продажбите си след това участие. Освен това, певците сключват скъпи рекламни договори с основния спонсор на шоуто - тази година това е Apple Music. 
 
NFL не плаща хонорар на звездите, които пеят на мача, но лигата покрива всичките им разходи, включително и за тяхното обкръжение, техническия екип, охранителния персонал, семейството и приятелите им. 
 
Ето го и списъка с песни в 13-минутната компилация на звездата от Барбадос: 
 
1. Intro (featuring What's My Name)
 
2. Bitch Better Have My Money
 
3. Only Girl (In The World)/Where Have You Been
 
4. We Found Love (featuring S&M)
 
5. Rude Boy
 
6. Work
 
7. Wild Thoughts
 
8. Pour It Up
 
9. All of the Lights
 
10. Run This Town
 
11. Umbrella
 
12. Diamonds

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024