Меган Фокс изтри акаунта си в Инстаграм, намекна за раздяла с Machine Gun Kelly

Меган Фокс изтри своя Instagram часове след като намекна за раздяла с Machine Gun Kelly, с когото бяха лудо влюбени един в друг. Заради него тя заряза мъжа си Брайън Остин Грийн и трите им деца. 
 
36-годишната актриса изтри акаунта си в Instagram в неделя следобед, часове след като сподели публикация в социалната платформа, в която даде знак за края на любовта с Machine Gun Kelly, пише life.dir.bg. В нея Фокс качи поредица от свои снимки и видео, пъхнати в плик, изгорен в огнище.
 
 
Тя озаглави поста си с текст от песен от албума Lemonade на Бионсе от 2016, пишейки: "Можеш да вкусиш безчестието / всичко е в дъха ти".
 
Меган и Колсън се срещнаха на снимачната площадка на инди трилъра "Midnight in the Switchgrass" през март 2020 и въпреки че продукцията беше спряна поради пандемията от COVID-19, Фокс и Кели бяха забелязани да прекарват доста време заедно. Двамата минаха по червения килим миналата седмица на наградите "Грами". 
 
Фокс отсъстваше от партито на "Sports Illustrated" на Super Bowl в събота вечер, където Колсън Бейкър, както е истинското име на Machine Gun Kelly, имаше участие. Въпреки това, двамата присъстваха заедно на партито на Дрейк в петък. Преди да излезе от Instagram, Фокс последва Еминем, за когото се счита че враждува с Кели и така увеличи броя си последователи. 
 
Явно обаче не всичко е загубено - двамата са били видени да излизат от офиса на брачен консултант. И макар тя да е свалила пръстена от ръката си, твърди вътрешен източник, годежът им не е отменен, така че двойката явно работи по възстановяването на отношенията си. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox Italia

Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly изля душата си в песен

22.02.2024

Machine Gun предложи брак на Меган Фокс

13.01.2022

Machine Gun с нова компания на AMA's

22.11.2021

Меган Фокс и 50 Cent в "Непобедимите 4"

01.09.2021