Майли Сайръс пусна дългоочаквания нов албум "Endless Summer Vacation"

Днес поп дивата Майли Сайръс пусна осмия си студиен албум Endless Summer Vacation. Заедно с издаването на колекцията, тя представи официалното видео към седмото парче от проекта "River".

 
Endless Summer Vacation включва сингъла "Flowers" плюс дванадесет нови трака. Суперхитът "Flowers" прекара шест седмици на #1 в класацията Billboard Hot 100, което се превърна в личен рекорд за Майли. Също така, това е песента, която най-бързо достигна 500 милиона стрийма в историята на дигиталната платформа Spotify.
 
"Когато става дума за последователността на Endless Summer Vacation, аз я разделих на две части - сутрин и вечер - за да представя албума като пиеса. Сутринта за мен представлява време, в което енергията кипи и има потенциал за хиляди възможности, нов ден е. В нощта има нотка на застой, но и в същото време блясък. Вечерта е страхотно време за почивка, за възстановяване… или пък е подходяща да излезете и да изпитате дивата страна. Лос Анджелис има специфична нощна енергия, чрез която усещаш как хората стават по-освободени и отворени към приключения, това е много вдъхновяващо за мен.", споделя Сайръс за идеята, стоящата зад новия й проект. 
 
Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Mike WiLL Made-It, Грег Кърстин и продуцентите на Хари Стайлс, които спечелиха тазгодишната награда "Грами"за Албум на Годината, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.
 
Endless Summer Vacation траклист: 
 
1. Flowers 
2. Jaded
3. Rose Colored Lenses 
4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
5. You
6. Handstand 
7. River 
8. Violet Chemistry 
9. Muddy Feet (feat. Sia)
10. Wildcard 
11. Island
12. Wonder Woman 
13. Flowers (Demo)

Свързани новини

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023

Приятелките се подкрепиха взаимно

21.08.2023

Майли Сайръс - супер секси в ново видео

18.05.2023

Майли Сайръс е щастлива

16.03.2023

Майли Сайръс с рекорди в чартовете

24.02.2023