Кели Кларксън се завръща с нов албум "Chemistry"

Певицата Кели Кларксън продължава напред, след като финализира развода си с бившия си съпруг Брандън Блексток, с когото бяха женени близо осем години.
 
Първата носителка на титлата American Idol обяви, че след като е преодоляла болезненото житейско събитие, новият й албум Chemistry е вече на път.  
 
Въпреки че скоро не е пускала нова музика, Кели беше заета през последните няколко години, превръщайки се в една от най-обичаните и търсени тв водещи в САЩ. 
 
"Официално е време да ви кажа, че работя по този проект вече близо три години. Не бях сигурна, че ще го пусна, но го правя", сподели Кели във видео към своите последователи. Тя добави, че записът излиза до броени дни. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Кларксън е в шоубизнеса от повече от 20 години. Издала е девет студийни албума след победата си в American Idol през 2007 г. Оттогава Кели успешно води и няколко сезона на The Kelly Clarkson Show, нейното чат шоу в САЩ. Миналата година беше обявено, че предаването ще замени "Шоуто на Елън Дедженерис" като основно дневно токшоу на NBC. 

Свързани новини

Нова музика от Кели Кларксън

20.04.2023

Кели Кларксън с ново име

21.02.2022