Кели Кларксън е по пътя на изцелението чрез музика

Певицата Кели Кларксън, сподели двe нови песни от дългоочаквания си албум Chemistry. Това са първите сингли от записа, който излиза на 23 юни и е вече наличен за предварителна поръчка чрез Atlantic Records.
 
"Да имаш химия с някого е невероятно и завладяващо чувство. Сякаш нямате избор по въпроса. Просто сте привлечени един към друг. Това може да бъде както добро, така и лошо. Този албум ви отвежда по всеки път, по който химията може да ви отведе", сподели Кели Кларксън за записа, върху който работи от три години. 
 
Интимните текстове следват емоционалния процес на Кели Кларксън на изцеление след разпада на брака си, който завърши с развод преди около година.  

С извисяващи се вокали и завладяващ инструментал Кларксън е по-открита от всякога в "mine", пеейки: "давай, разбий сърцето ми, няма проблем“ ("go ahead and break my heart, that’s fine"), преди да пожелае кармичното възмездие. "Любовта е сляпа", пее носителката на "Грами". 
 
"Me" разказва историята за това как да намериш отново своята идентичност и да останеш верен на себе си, докато се учиш да не разчиташ твърде много на другите. 
 
 
Песента напомня на химн с госпъл звучене. Текстът е написан съвместно с номинираната за награда "Грами" изгряваща звезда Гейл. Достигайки кулминацията с фразата "нямам нужда да се нуждая от някого, когато имам себе си" ("don’t need to need somebody when I’ve got me"), посланието на песента е едновременно интимно и универсално. 

Свързани новини

Разводът й стана повод за нова музика

30.03.2023

Кели Кларксън с ново име

21.02.2022