Виктория подписа с Warner Music и представи новата си песен "Lover’s Trial"

Виктория подписа договор с Warner Music. Днес е премиерата на първия ѝ сингъл от съвместното партньорство с една от трите най-големи музикални компании в света. Песента носи името "Lover’s Trial". 
 
Подписването с Warner Music e голям успех за Виктория, която имаше възможност да представи България на Евровизия през 2020 и 2021. "Много съм щастлива, че ставам част от семейството на Warner Music. Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика", каза Виктория. ""Lover’s Trial" е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка."
 
 
Музиката и текстът на "Lover’s Trial" са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.
 
Виктория доби популярност в Европа, след като представи България на Евровизия 2020 и 2021. Певицата спечели третия сезон на "Маскираният певец", а през 2022 имаше възможност да пее на големи международни сцени в Мадрид, Лондон, както и да бъде част от най-голямото лятно турне в България.

Свързани новини

Семейство Бекъм влюбени в Черна гора

04.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Ново видео от Виктория

01.12.2022

Виктория с нова песен

03.08.2022

VICTORIA с нов проект

09.11.2021