The Weeknd представи още една песен от саундтрака на "Идолът"

The Weeknd издаде новото си парче "Double Fantasy" от саундтрака на сериала "Идолът" (The Idol).
 
Новата песен е създадена от рапъра Метро Бумин и музикалния продуцент Майк Дийн. Канадската звезда изпълни "Double Fantasy" за първи път на живо на музикалния фестивал "Коачела" на 14 април, но от няколко часа песента е достъпна за слушане в патформите. 
 
"Double Fantasy" е в колаборация с рапъра Future, като това не е първата съвместна песен на двамата изпълнители. Future пък работи и по саундтрака на сериала "Еуфория" - първият огромен хит за HBO на режисьора Сам Левинсън, който също така режисира "Идолът". 

Сериалът на HBO, който предстои да излезе до края на годината, е посветен на изгряваща поп звезда в Холивуд, изиграна от Лили-Роуз Деп. Нейната героиня, решена на всяка цена да стане известна, влиза в култ на знаменитости, които бързо я запознават с пороците на славата - наркотици, алкохол и секс. Синопсисът на телевизионното шоу го описва като "най-перверзната любовна история на Холивуд".
 
Освен че създава музиката и участва в "Идолът", The Weeknd играе основната мъжка роля в проекта. Участват още Трой Съливан, Сузана Сан, Рейчъл Сенат, Дан Леви, Джени Ким и Илай Рот.
 
"Прекарах десетилетие в индустрия, която ме консумира. Научих много от нея, но е време да се отдръпна и да усетя липсата ѝ. Сега целта ми е да създавам филми. Искам да правя качествено кино", каза изпълнителят в интервю за Rolling Stone преди време. 
 
Създателите на "Идолът" уточняват, че историята няма да се фокусира толкова върху нихилизма на съвременното младо поколение, а ще обърне внимание на слабостите в холивудската киноиндустрия.

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

Илон Мъск създава конкурент на ChatGPT

19.04.2023