Ерос Рамацоти стана дядо и показа новата си приятелка

Италианският певец Ерос Рамацоти стана дядо. Вчера дъщеря му, 26-годишната Аурора Рамацоти, роди момченце, което е кръстено Чезаре. Новината стана водеща в италианските медии.

 

 

Аурора Рамацоти е дъщеря на Ерос от първия му брак с модела, телевизионната водеща и  актриса Мишел Хунцикер. Именно Мишел съобщи в социалните медии първа новината за раждането на внучето си. Към съобщението тя публикува и снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва юмрука на баща си, партньора на Аурора Рамацоти – финансиста Гофредо Черца. От съобщението на щастливата баба става ясно, че бебето се е родило в клиника в Соренго, в кантона Тичино в Швейцария.

За Ерос Рамацоти, който тази година навършва 60 години, раждането на внучето му на тази възраст е нещо нормално. Но Мишел Хунцикер, която е родена през 1977 г., определено е млада баба.

След краха на брака си с Мишел, Ерос се обвърза с модела Марика Перегринели - по-млада от него с 25 години. От този брак, който също завърши с развод, той има още две деца -  Рафаела Мария, родена през 2011 г., и Габрио Тулио, роден през 2015г. Мишел пък се омъжи за наследника на модната марка Трусарди – Томазо Трусарди, от когото също има две деца - Соле, която тази година ще стане на 10 годинки, и Челесте, която тази година ще навърши 8 години. Двойката обаче също се разведе през миналата година. 

Билетите за концерта на Ерос Рамацоти са в продажба

 


Междувременно, наскоро Ерос потвърди новия си романс. Малко преди раждането на внучето му, медиите публикуваха кадър на певеца с новата му любима - Далила Джелсомино, родена през 1989 г. в Милано. 34-годишната дама работи в областта на недвижимите имоти и хотелиерското настаняване.

Свързани новини

Ерос Рамацоти е по-влюбен отвсякога

23.08.2023

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022