Ерос Рамацоти се обясни в любов на 34-годишната Далила

Италианската поп звезда Ерос Рамацоти публикува кадър с новата си любима и написа силни думи в профила си в Instagram. 

59-годишният Рамацоти от известно време не крие новата си връзка, но това е първият път, в който той пуска обща снимка в своя профил и споделя личните си чувства.

Ерос Рамацоти стана дядо и показа новата си приятелка

Певецът очевидно е много влюбен в Далила Джелсомино, която е с 25 години по-млада от него. Но истинската любов не познава граници.

Еко какво публикува страстният италианец: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros)

ой не чува думите на хората, той е глух, дяволски голям инат, той няма ВЪЗРАСТ, той наранява, той прави добро, той не се крие, той учи, той расте, понякога е свиреп отвъд всички граници и това е тъмната страна на неговото ирационално същество, той е красив, дори и инкогнито. Нека изживеем тази любов докрай, да я изживеем докрай, всички, без страх. Обичам те!", пише певецът.

Далила също отвърна с публикация в социалната мрежа. Тя споделя, че е придружавала Ерос по време на световното му турне, което имаше спирка и в София. 

"Виждала съм те да посвещаваш изкуството си на 15 000 души, но съм те виждала и да правиш импровизации в празна стая. В тази стая бях само аз. Празнувам края на едно епично турне, но най-вече те празнувам като човек. Зад 90 разпродадени дати стои един специален човек. По-специален, отколкото човек може да си представи, познавайки те „само“ като артист. ....Страхотен си любов моя! ", пише брюнетката. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Dalila (@daligelsomino)

 

Ерос Рамацоти продължава суперуспешната си кариера на музикалната сцена. През пролетта той направи страхотен концерт пред пълната зала "Арена София", като изпя неостаряващите си хитове заедно с песните от новия си албум. 34-годишната Далила пък работи в областта на недвижимите имоти и хотелиерското настаняване. 

Свързани новини

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Ерос Рамацоти стана дядо

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022