Майкъл Болтън ще пее на Античния театър през септември

Един от най-романтичните гласове в музиката - Майкъл Болтън гостува с концерт на Античния театър в Пловдив на 10 септември, съобщиха от общината на града. 
 
Продажбата на билети стартира от днес, 6-ти април, в цялата страна. Публиката ще има удоволствието отново да чуе емблематичните изпълнения на Болтън - "How Am I Supposed To Live Without You", "When A Man Loves A Woman", "Only A Woman Like You" и още...
 
 
Майкъл Болтън е световноизвестен певец и композитор, носител на множество награди "Грами", продал повече от 65 милиона албума по целия свят, който продължава да изнася концерти и да радва публиката.
 
За повече от 50 години в развлекателната индустрия, Майкъл Болтън е създал 9 студийни албума, класирани в Топ 10, с 9 номер 1 сингъла.
 
Първият му концерт у нас е в София през лятото на 2007 г., когато пристигането на баладичния изпълнител предизвика фурор. Той  идва отново през 2009 година, за да ощастливи и феновете, които останаха без билети на първото шоу.
 
Майкъл Болтън пред Радио FM+
 
Сега концертът му е ще бъде на една от най-красивите сцени в България - тази на Античния театър. Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 година.

Свързани новини

Майкъл Болтън претърпя тежка операция

09.01.2024