Тейлър Суифт и Джо Алуин: след шест години приказката свърши

Тейлър Суифт е осъзнала, че не вижда бъдеще с Джо Алуин. Това е и причината певицата да прекрати всичко между тях.
 
По-рано този месец двамата сложиха край на своите взаимоотношения след шестгодишна връзка, пише life.dir.bg. А според източници, близки до тях, "любовта е угаснала". Двамата са говорили за брак, "но животът отвъд олтара не ги привличаше. Тейлър не искаше да се обвързва, чувстваше се, сякаш е заседнала на едно място", споделят още те.
 
Дни, след като новината за раздяла се появи в медиите, Тейлър бе забелязана да излиза от ресторант в Ню Йорк с продуцента Джак Антонов и неговата годеница - Маргарет Куали. Още тогава започнаха коментарите, че изпълнителката на "22" не изглежда да страда от раздялата си с Джо. "Тейлър е много наясно с това, което феновете пишат за нея онлайн", казва един от източниците. "Тя вече намеква за раздялата на сцената."
 
Тейлър Суифт изпя рекордните 44 песни на концерт
 
Двамата с Джо прекараха карантината заедно, но изглежда техният "балон" не може да оцелее на открито. "Когато бяха само двамата, бе хубаво и тихо", казва източникът. "Когато светът се отвори отново, те се разделиха." 
 
След раздялата им и двамата продължиха по своя път: тя тръгна на турне - първото ѝ от пет години насам, а Джо преоткри своята актьорска кариера. "Но той се чувстваше засенчен от кариерата на Тейлър", споделя още източникът.

Свързани новини

Тейлър Суифт продължава да обира награди

23.02.2024

Тейлър Суифт промени играта

15.02.2024

Тейлър Суифт поощри екипа си

09.02.2024

Тейлър Суифт вдига рейтинга на Супербоул

08.02.2024

Понякога известността може да е опасна

30.01.2024