Тейлър Суифт и Джо Алуин: след шест години приказката свърши

Тейлър Суифт е осъзнала, че не вижда бъдеще с Джо Алуин. Това е и причината певицата да прекрати всичко между тях.
 
По-рано този месец двамата сложиха край на своите взаимоотношения след шестгодишна връзка, пише life.dir.bg. А според източници, близки до тях, "любовта е угаснала". Двамата са говорили за брак, "но животът отвъд олтара не ги привличаше. Тейлър не искаше да се обвързва, чувстваше се, сякаш е заседнала на едно място", споделят още те.
 
Дни, след като новината за раздяла се появи в медиите, Тейлър бе забелязана да излиза от ресторант в Ню Йорк с продуцента Джак Антонов и неговата годеница - Маргарет Куали. Още тогава започнаха коментарите, че изпълнителката на "22" не изглежда да страда от раздялата си с Джо. "Тейлър е много наясно с това, което феновете пишат за нея онлайн", казва един от източниците. "Тя вече намеква за раздялата на сцената."
 
Тейлър Суифт изпя рекордните 44 песни на концерт
 
Двамата с Джо прекараха карантината заедно, но изглежда техният "балон" не може да оцелее на открито. "Когато бяха само двамата, бе хубаво и тихо", казва източникът. "Когато светът се отвори отново, те се разделиха." 
 
След раздялата им и двамата продължиха по своя път: тя тръгна на турне - първото ѝ от пет години насам, а Джо преоткри своята актьорска кариера. "Но той се чувстваше засенчен от кариерата на Тейлър", споделя още източникът.

Свързани новини

Ново 20

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Нова песен, нов албум

06.03.2024