Eто кои са изпълнителите на фестивала Open Buzludzha 2023

12 банди и 20 диджеи ще озвучат връх Бузлуджа през август в рамките на третото издание на фестивала OPEN BUZLUDZHA.
 
Събитието обединява музиканти на три сцени в три поредни музикални нощи. В четвъртък, 10-и август, на върха ще бъдат Остава - групата, която наскоро празнува 30 години на сцената и не спира да създава завладяващи хитове.
 
На сцената ще излязат и момчетата от Innerglow - в чиято музика перфектно се миксират електро, алтърнатив, поп, денс и фънк елементи. VICK и Maze Hunters ще открият фестивала със своята алтърнатив и пост-пънк музика. 
 
В петък, 11-и август хедлайнери са страхотните музиканти от Керана и космонавтите, чието шоу винаги е титанично.. Освен тях, сцената ще взривят и THE TOP STOPPERS с вокали - рапърите Wosh MC и Feel. За доброто настроение ще се погрижи и рок групата от Великобритания LEONTАS. A вечерта ще открие инди бандата IVA - две сестри вокалисти с уникални гласове и присъствие. 
 
 
В съботната вечер, 12-и август, ще се танцува със So Called Crew с участието на Жлъч, Григовор и Гена, които разпалват тълпата със своята поезия, облечена в рап. Преди тях на сцената ще излязат Явката ДЛГ & Madmatic. Провокативната и различна Мила Роберт и мелодичното дуо ALEX x DESSY ще дадат тона в съботната вечер. 
 
И всичко това е само на една от трите сцени, а на фестивала ви очакват още две сцени - едната с 3D мапинг шоу от MP STUDIO и десетки диджеи, сред които Versus и Raredub. "Горска сцена“ ще събере феновете на електронната музика в стил Drum & Bass. 

Свързани новини

Бузлуджа: Три денонощия музика и театър

08.08.2023

Фестивалът на Бузлуджа се завръща

17.05.2023

3D мапинг ще освети Бузлуджа

10.08.2022

50 музиканти на 3 сцени на Бузлуджа

15.07.2022

OPEN BUZLUDZA 2022 идва през август

11.05.2022