Postmodern Jukebox идват у нас с новите си хитове

Те пътуват вече месеци с турнето си "Life In The Past Lane" - празненство на най-големите хитове на 20-и век.
 
Съчетани са в най-различни състави от музиканти, вокалисти и танцьори, разделени в четири посоки на света. До пристигането им остават броени часове - ще ги видим на 19 октомври в зала 1 на НДК. В продажба са последните билети.
 
Всяка седмица кралете на винтижда и техният създател Скот Брадли пускат в мрежата и изпращат по мейл на най-верните си фенове нов аранжимент на някой хит. Нови и нови парчета – все обърнати с хастара съвременни поп хитове, превърнати в бижута от музикални стилове на миналото. 
 
 
На концерта им в София ще чуем точно тези нови бижута – кавър на "Stayin’ Alive" на The Bee Gees в рагтайм рокабили стил в изпълнение на пеещия басист Wild Bill. Не пропуснаха да обърнат хита на The Weekend "Die For You" в Джеймс Бонд стил от 70-те. "Bad Habits" на Ед Шийрън върнаха във винтижд духа на 30-те. Стела Катрин Коул изпя "Flowers" на Майли Сайръс в стил джаз и боса нова, достигнала над 3 млн. гледания. И най-новото, излязо преди дни – посмяха да обърнат и емблемата на Depeche Mode "Enjoy The Silcence" в изключителен джаз аранжимент от 20-те.
 
 
Всеки път е изненада кои от музикантите идва у нас. Но независимо кой е в състава им – дали емблемата Кейси Ейбрамс, American Idol-а Вон Смит, червенокосата Дени Армстронг, актьорът и музикант Рохелио Дъглас-Джуниър, те винаги така добре се съчетават в уникален състав, че да взривят залите с настоение, каращо публиката да скочи от местата си и да танцува.
 
А историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ успех от първия запис в малкия апартамент на Скот Брадли, пуснат в YouTube, до космическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 6 милиона последователи и над 3 млн. фена във facebook. Също и хиляди напълно разпродадени зали на шест континента показват, че формулата им е успешна.
 
Елате да ги видите и да почувстваме радостта от музиката на живо – 19 октомври, зала 1 на НДК. Билети се продават в системата на Eventim.

Свързани новини

"Кралете на винтижда" отново у нас

04.10.2023

Swing Party след концерта на PMJ

24.03.2017

Postmodern Jukebox стартираха турнето си

16.03.2017

Postmodern Jukebox се завръщат у нас

05.10.2016