Звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис за Гуен Стефани

Пореден успех за Гуен Стефани. Преди дни стотици фенове на поп легендата се събраха, за да видят как тя получава звезда на Алеята на славата. Това се случва само пет месеца, след като съпругът ѝ Блейк Шелтън се сдоби със своята.
 
"Това означава много за мен. Пиша тези песни, откакто съм на 17, и никога не съм мислила, че нещо ще се случи", каза Стефани. Тематично тя избра за церемонията бляскава сребърна рокля, украсена със звезди. До изпълнителката на хита "Don’t Speak“ застана цялото ѝ семейство. "Тя обичаше музиката и танците – всичко, което забавлява хората", каза майката ѝ, Пати Стефани. Плътно до 54-годишната поп звезда бяха и тримата ѝ синове - Аполо, Зума и Кингстън. 
 
 
Съпругът ѝ произнесе реч, а думите му просълзиха певицата. "Срещнах Гуен за пръв път през 2014 г. Тя не приличаше на никой друг известен човек, когото бях срещал преди. Придвижваше се до работа с черен мини ван. Не влизаше с охрана. Беше ми ясно, че тя е преди всичко майка - това беше нейната работа номер едно. И сега, стоейки тук, почти 10 години по-късно след като я срещнах за първи път, мога да кажа без съмнение, че да бъде майка все още е най-важното нещо в живота ѝ. Това е рядкост в този бизнес… Писането на песни ѝ е любимо и тя е изключително талантлива в това", каза той по време на церемонията.
 
 
След това Гуен Стефани излезе на подиума, за да му благодари за подкрепата. "Ти си най-добрият ми приятел, моят съпруг. Блейк Шелтън, обичам те толкова много. Ти ми даде такава любов, каквато никога преди не съм познавала. В момента, в който те срещнах, знаех, че съм си у дома и съм толкова, толкова горда, че си мой съпруг. Не мога да повярвам. Обичам те".  
 
 
Гуен Стефани създава музика повече от 30 години. Тя е мултиплатинена изпълнителка и носител на три награди "Грами“. Нейната звезда е 2764-а на холивудската Алея на славата.

Свързани новини

Гуен Стефани с нова песен

23.06.2023

Гуен Стефани зад кадър

29.04.2021

Чуй новата музика тази седмица

12.04.2021

Гуен Стефани се завръща с нова песен

09.12.2020