Край на отпуската по майчинство – Риана се завръща с грандиозно турне

Носителката на 9 награди "Грами" Риана не е издавала албум от 2016. Оттогава е и предишното ѝ турне. 
 
През това време, обаче, около барбадоската певица се случват и други хубави неща, а именно раждането на двете ѝ деца. Първият ѝ син с A$AP Rocky се роди през май 2022. Вторият се появи на бял свят през август тази година, а новината, че е в очакване на второто си дете, Риана обяви по време на участието си на Супербоул през февруари. Шоуто ѝ стана второто най-гледано за всички времена.
 
 
През тези години певицата не остана нито без работа, нито без приходи. Тя се фокусира върху модната си марка, както и върху козметична си серия Fenty Beauty, която само през пъpвaтa гoдинa ѝ донесе пoвeчe oт 550 милиoнa дoлapa гoдишни пpиxoди. Миналата година Риана записа песента "Lift Me Up" за саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги", която получи номинация за награда "Оскар". Това обаче не стига на барбадоската дива и тя явно е категорична, че не иска да се разделя с музикалната си кариера.
 
 
Въпреки, че наскоро стана майка за втори път, поп звездата планира да се завърне с грандиозно турне и два нови албума. Тя е подписала договор за 32 милиона британски лири с Live Nation. Нейният екип работи в Лос Анджелис и съставя програмата, докато тя отглежда синовете си.

Свързани новини

Риана клонирана от музея "Мадам Тюсо"

01.10.2024

Тейлър Суифт доминира на MTV наградите

08.08.2024

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Какво се случва с Риана?

14.06.2024

Риана влезе в историята на музиката

04.06.2024