Край на отпуската по майчинство – Риана се завръща с грандиозно турне

Носителката на 9 награди "Грами" Риана не е издавала албум от 2016. Оттогава е и предишното ѝ турне. 
 
През това време, обаче, около барбадоската певица се случват и други хубави неща, а именно раждането на двете ѝ деца. Първият ѝ син с A$AP Rocky се роди през май 2022. Вторият се появи на бял свят през август тази година, а новината, че е в очакване на второто си дете, Риана обяви по време на участието си на Супербоул през февруари. Шоуто ѝ стана второто най-гледано за всички времена.
 
 
През тези години певицата не остана нито без работа, нито без приходи. Тя се фокусира върху модната си марка, както и върху козметична си серия Fenty Beauty, която само през пъpвaтa гoдинa ѝ донесе пoвeчe oт 550 милиoнa дoлapa гoдишни пpиxoди. Миналата година Риана записа песента "Lift Me Up" за саундтрака на филма "Черната пантера: Уаканда завинаги", която получи номинация за награда "Оскар". Това обаче не стига на барбадоската дива и тя явно е категорична, че не иска да се разделя с музикалната си кариера.
 
 
Въпреки, че наскоро стана майка за втори път, поп звездата планира да се завърне с грандиозно турне и два нови албума. Тя е подписала договор за 32 милиона британски лири с Live Nation. Нейният екип работи в Лос Анджелис и съставя програмата, докато тя отглежда синовете си.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024