Кейти Пери и Орландо Блум показаха дъщеря си на света

3-годишната Дейзи Доув направи първата си публична поява, след като беше показана на големия екран в залата, по време на последния концерт на майка си Кейти Пери в Лас Вегас. Докато Пери се подготвяше да изпее хита си от 2008 година Hot n Cold, тя спря за момент, за да насочи вниманието към дъщеря си, която беше в ръцете на баща си Орландо Блум.

''Дейзи! Обичам те страшно много. Ти си моят най-добър приятел, много се радвам, че си тук!'', се обърна Пери към дъщеря си и й каза, че ще ѝ изпее една много позната песен, а камерите веднага се насочиха към детето, което беше облечено в костюм на Мини Маус. ''Когато я срещнах, сякаш цялата любов, която търсех, най-накрая се появи. Тя ме направи цяла, излекува ме и ми показа как отново да се забавлявам. Така че това шоу е за вътрешното дете у вас и за надеждата, че ако можем да видим света през очите на едно дете, тогава ще бъдем свободни'', допълни гордата майка. 

На видео, публикувано в социалните мрежи, се чува още, че изпълнителката отдава заслуженото и на Орландо Блум за това, че е ''невероятна опора'' и ''невероятен баща''.  На друг клип, заснет от фенове, се вижда как Блум танцува с Дейзи в публиката, докато Пери изпълнява песента ''Chained to the Rhythm''. 

Кейти изненада феновете си, след като разкри бременността си в музикално видео към песента ''Never Worn White'', което бе пуснато на 5 март 2020 година. Тя и Блум се обединиха с UNICEF, за да обявят раждането на Дейзи няколко месеца по-късно, през август, споделяйки черно-бяла снимка, на която държат ръката на дъщеря си. 

Миналата година Пери сподели в интервю пред списание People, че Дейзи прилича поравно както на баща си, така и на майка си. ''Дейзи е страхотна. Тя е комбинация от мен и баща си, които сме безстрашни, нахални и особени характери. Така че комбинацията от нас двамата определено се вижда.'', казва звездата. Кейти сподели още, че докато се подготвяла за представленията си в Лас Вегас, дъщеря ѝ е била плътно до нея. ''Тя беше постоянно с мен и много се радваше да ме гледа как се приготвям и влизам в образ. Аз пък имах възможност да я изкъпя между 6 и 7 часа сутринта, така че беше една страхотна рутина.'', казва изпълнителката.

Актьорът от ''Карибски пирати'' Орландо Блум е баща на две деца. Той има син от бившата си съпруга Миранда Кер, с която продължават да са в много близки отношения. Кейти Пери дори изнесе вълнуваща реч за модела на Victoria's Secret на събитие през януари. Пери каза, че е ''горда да бъде семейство с жена, която изживява всеки ден с грация и красота''''Много съм благодарна за нашето модерно смесено семейство. Сякаш се сдобих с още една сестра'', завърши тогава речта си певицата.

Свързани новини

Радост за феновете на Кейти Пери

05.01.2024

Пореден артист продава правата си

20.09.2023

Кейти Пери с интересно обещание

03.04.2023

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021