Джъстин Тимбърлейк обяви дати за турне в Европа това лято

Добри новини за феновете на Джъстин Тимбърлейк. Певецът обяви дати за концерти в Европа, част от турнето му "Forget Tomorrow". По-рано той обяви график за Северна Америка, а заради големия интерес бяха добавени още дати. "Forget Tomorrow" е първото световно турне на Timberlake от 5 години и ще започне от Ванкувър на 29 април. 
 
42-годишният изпълнител съобщи за 13 шоута на Стария континент, които ще бъдат в Полша, Германия, Белгия, Великобритания, Нидерландия, Дания, Швеция и Франция. Новината идва на фона на премиерата на още една песен от новия албум на Джъстин - "Drown". Албумът "Everything I Thought It Was" трябва да излезе на 15 март. "Everything I Thought It Was" следва предишния албум на изпълнителя, "Man Of The Woods", който излезе през 2018 г.
 
 
Музикалната обиколка в Европа ще стартира от Краков на 26 юли и ще завърши на 6 септември в Лион. 
 
 
Графикът за европейските концерти беше обявен преди очакваното с нетърпение безплатно шоу на Тимбърлейк в Лондон. За съжаление, то беше отменено, защото певецът още не се е възстановил от грипа, за който сподели по-рано. Той публикува видео изявление в Instagram Story: 
 
"Няма да успея да направя шоуто в петък и съм съсипан заради това. В Лондон съм вече цяла седмица и много се вълнувах, че ще пея тук... но както знаете, или може би не знаете, се боря с някакъв вирус... и нещата се влошиха". 

Свързани новини

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Броени дни до новия албум на Тимбърлейк

08.03.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Тимбърлейк с подарък за феновете

07.02.2024