Миро разглежда човешките слабости в "Бягаме"

Миро не спира да изненадва и вълнува своите фенове. 
 
През последната година изпълнителят реализира редица супер успешни проекти, сред които албум с хитове (46), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала "Арена София"
 
Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се случи след по-малко от месец в най-голямата концертна зала у нас, Миро представя впечатляваща нова песен, озаглавена "Бягаме" и видео към нея. 
 
 
"Бягаме" е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро. Видеото към "Бягаме" е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на "Печат от моята душа". В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.
 
"Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. "Бягаме" е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. "Бягаме" е и за тези, които избират другият път," споделя Миро.
 
"Бягаме" ще звучи за първи път на живо именно на 17 април от 20:00 ч. в "Арена София". Подготовката за големия концерт тече с пълна сила. Миро и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения. 

Свързани новини

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро събра хитовете си в албум

28.04.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022