RIA се завръща с третия си самостоятелен сингъл - "INTACT"

Третият самостоятелен сингъл на RIA е англоезичен и носи името "INTACT", по нейна музика, текст и аранжимент. 
 
Звукозаписът е осъществен в Music Life Studio и мастериран от Искрен Искренов в студио Vinyl. Във видеоклипа, заснет от Васил Стефанов в София, участват Тодор Петров и Борис Божилов от "Спални места", както и китаристът Виктор Колев.
 
Още първият сингъл на младата певица – "Нашата мечта", ѝ даде успешен старт и покори всички престижни музикални класации в България. Задържа се 7 поредни седмици под №1 в БНР Топ 20. Достига първо място в класацията за най-излъчвани песни по БГ Радио "Нашите 10" и първо място в класацията на БНТ "Ново 10+2", където бе обявен за песен на месец Януари 2022 г.
 
 
Категоричната заявка за успех и бъдеще на музикалната сцена доведе до подкрепата на слушателите и награда за RIA в категорията БГ Дебют на 20-тите Годишни Музикални Награди на БГ Радио, след което вторият самостоятелен сингъл "The Way You Are" затвърди позициите ѝ. Последва нейно участие в един от безспорните хитове на 2022 г. - "Остани", съвместна песен с Мария Мутафчиева и Тони Димитрова, и колаборацията със "Спални места" от 2023-та – "Още една".
 
"INTACT" надгражда в творческо отношение, отваря нови хоризонти и представя цялата RIA. В стилистиката на по-тежък, модерен рок, уверените вокални мелодии и китарни рифове се преплитат с изцяло екзистенциални търсения, еманципирана лирика и смелите решения на осъзнаващ своето място в музиката автор. 
 

Свързани новини

Да се готвят София и Пловдив

16.04.2024

Ново от Bulgarian Cartrader

18.03.2024

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Французойка е големият победител

19.01.2024

Коледно настроение

28.11.2023