ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Видеопремиерата на последния сингъл преди дебютния албум на ALI – "The List", е на 20 април 2024 и ще бъде отбелязана с концерт в столичния клуб Строежа.
 
След суперсилен лайв в Пловдив миналата събота, ALI ще представят новата си песен и видеоклип и пред софийска публика тази събота.
 
 
Режисирана от Рая Руменова, историята в "The List" рисува атмосфера, изпълнена с безтегловност и неочаквани обрати, както в музикален, така и във визуален аспект. Фронтменът и вокалист на бандата Али Абдала и младата актриса от "Чалга" и "Шекспир като улично куче" Елеонора Иванова, са в главните роли на видеото, което с всеки кадър замъква зрителя все по-дълбоко в свят, където реалност и фантастика се смесват с развитието на историята.
 
"The List" се развива на мрачен, но мечтателен, бекграунд и е за уязвимостта, любопитството и екстремностите в човешките взаимоотношения. Необятност и в кадъра, и в мелодията, "The List" е може би най-амбициозната продукция на групата, която подготвя дебютния си албум за издаване преди края на 2024.
 
 
Видеото излиза официално на 21 април, неделя, в 11:00, в YouTube канала на бандата, но публиката в клуб Строежа ще може да го види на живо и то в компанията на ALI и целия екип, работил по него. Ограничено количество билети все още има на TicketStation.bg.
 

Свързани новини

Броени дни остават до фестивала

08.07.2024

Нов скандал на Евровизия 2022

17.02.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Алая оживява в посмъртен сингъл

16.12.2021

Алиша Кийс изненада с двоен албум

15.12.2021