ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Видеопремиерата на последния сингъл преди дебютния албум на ALI – "The List", е на 20 април 2024 и ще бъде отбелязана с концерт в столичния клуб Строежа.
 
След суперсилен лайв в Пловдив миналата събота, ALI ще представят новата си песен и видеоклип и пред софийска публика тази събота.
 
 
Режисирана от Рая Руменова, историята в "The List" рисува атмосфера, изпълнена с безтегловност и неочаквани обрати, както в музикален, така и във визуален аспект. Фронтменът и вокалист на бандата Али Абдала и младата актриса от "Чалга" и "Шекспир като улично куче" Елеонора Иванова, са в главните роли на видеото, което с всеки кадър замъква зрителя все по-дълбоко в свят, където реалност и фантастика се смесват с развитието на историята.
 
"The List" се развива на мрачен, но мечтателен, бекграунд и е за уязвимостта, любопитството и екстремностите в човешките взаимоотношения. Необятност и в кадъра, и в мелодията, "The List" е може би най-амбициозната продукция на групата, която подготвя дебютния си албум за издаване преди края на 2024.
 
 
Видеото излиза официално на 21 април, неделя, в 11:00, в YouTube канала на бандата, но публиката в клуб Строежа ще може да го види на живо и то в компанията на ALI и целия екип, работил по него. Ограничено количество билети все още има на TicketStation.bg.
 

Свързани новини

Нов скандал на Евровизия 2022

17.02.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Алая оживява в посмъртен сингъл

16.12.2021

Алиша Кийс изненада с двоен албум

15.12.2021

Натали Имбрулия се завърна

23.06.2021