Сабрина Карпентър обяви излизането на албума си, пусна нов сингъл - "Please Please Please"

Със сигурност един от хитовете на лято 2024 е "Espresso" на Сабрина Карпентър. А, 25-годишната певица обещава още музикални изненади за своите фенове.

Тази седмица Карпентър обяви, че ще издаде нов албум. Заглавието на проекта е Short n’ Sweet, а датата на премиерата е 23 август. Това ще бъде шести албум за певицата. През 2022 г. тя издаде Emails I Can’t Send. Short n’ Sweet, който включва хит сингъла от 2024 г., ''Espresso'', наред с други, е достъпен за предварителна поръчка сега чрез уебсайта на изпълнителя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

''Този проект е много специален за мен и се надявам да се превърне в нещо специално и за вас", написа младата звезда в социалните мрежи. 

Новата ера на Карпентър продължава и с музикалното видео към новия сингъл "Please Please Please", в който участва не кой да е, а номинираният за Оскар актьор Бари Киогън.

Режисирано от Бардиа Зиенали, кинематографичното видео ни пренася там, където приключва визуализацията на “Espresso”. Това е криминална драма и за Сабрина титлата музикант може и да е приоритет, но актьорският ѝ опит не остава на заден план. 

"Espresso" вече месец е начело на британската класация за сингли, а в Billboard Hot 100 е на пета позиция. Карпентър издаде сингъла точно преди дебютното си участие на фестивала Coachella през април. 

Свързани новини