Риана шокира с нова визия

Риана изненада не само феновете си, но и всички световни медии с новата си прическа. Тя се появи на светско събитие с много къса коса, която е в естествения си вид - силно къдрава и без никакви екстеншъни.

Шокиращата промяна във вида на певицата от Барбадос повдига множество въпроси, като някои от тях са свързани с майчинството. След като станат майки, много жени започват да страдат от косопад или да откриват, че косата им се е променила и трябва да открият друг начин, по който да се грижат за нея. Смята се, че именно двете раждания на певицата може да се отключили проблеми с красивата ѝ коса, които тя да е решила кардинално - с къса прическа и ново начало.

Други спекулации, които веднага се появиха в публичното пространство, говорят за това, че досега Риана твърде рядко е показвала истинската си коса и е прибягвала редовно до перуки и екстеншъни, чрез които да може да влиза "от образ в образ". Ако това е така и изпълнителката от Барбадос действително е крила естествената си коса, остава въпросът защо точно сега е решила да я покаже пред целия свят.

Свързани новини

Риана влезе в историята на музиката

04.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024