Кевин Спейси е потънал в дългове след обвиненията в сексуален тормоз

Кевин Спейси бе гост в предаването на Пиърс Морган "Pierce Morgan Uncensored". Там актьорът коментира различни теми, но фокусът, разбира се, бе върху живота и кариерата му в последните години.

Дълго време Спейси бе обвиняван в сексуални посегателства от различни мъже, заради които обвинения актьорската му кариера практически бе съсипана. Макар че беше оправдан по обвиненията за сексуално насилие и тормоз, проблемите на Кевин Спейси далеч не са се разсеяли. 

По време на интервюто водещият и гостът стигнаха до темата за дома на Кевин Спейси. "Къде живееш сега?" попита Пиърс Морган, а актьорът не успява да се овладее и се разплаква. А след това обяснява, че само преди дни домът му е бил продаден и той трябва да си събере вещите.

Двукратният носител на "Оскар" през сълзи признава, че е потънал в дългове заради правните си битки и не може да покрие разходите си. "Колко пари имаш в момента?", пита Морган, а Спейси отговаря: "Николко". И все пак големият актьор не е изпаднал съвсем в песимистични мисли и заявява, че единственият начин да се справи със ситуацията е да започне отново да работи. Или както той самият казва: "Да се кача отново на коня!".

Той не отрича грешките си в миналото, които доведоха до уронване на репутацията му и блокирането на процъфтяващата му кариера. Спейси споделя, че прекрачвал границите с колегите си и се е случвало да бъде в неподходяща компания като тази на осъдения за трафик на непълнолетни Джефри Епстийн. Спейси обаче категорично отрича да е насилвал мъжете, които публично го обявиха за сексуален хищник.

"Поемам пълна отговорност за моментите, в които съм се държал непристойно. И се надявам, че посочвайки фактите, публиката ще научи това, което иска да знае", споделя актьорът.

Свързани новини

Кевин Спейси е невинен

27.07.2023

Елтън Джон в защита на Кевин Спейси

17.07.2023

Кевин Спейси се изправя пред съда

28.06.2023

Кевин Спейси е невинен

21.10.2022

Кевин Спейси устоя на кръстосан разпит

19.10.2022