Сам Смит пусна юбилейно издание на дебютния си проект - "In The Lonely Hour"

Сам Смит представя юбилейното издание на дебютния си проект - "In The Lonely Hour". Колекцията включва оригиналните песни от албума с презаписана версия на "Stay With Me", ексклузивното ново парче "Little Sailor", концертни версии и съвместни изпълнения с артисти като Алиша Кийс, Мери Джей Блайдж , A$AP Rocky и Джон Леджънд.

"Връщането към началото на кариерата ми е най-невероятното преживяване. Винаги ще се гордея най-много с "In The Lonely Hour", тъй като това бяха първите ми малки стъпки в музиката. Сега слушам албума и ми се струва, че гледам стари снимки, смесица от емоции, но все още обичам да изпълнявам всички парчета тук. Този албум e написан за периода на несподелена любов в живота ми. Това е истинска история за съзряването. За мен е огромна чест да работя с Алиша, която е невероятен талант и красива душа. Искрено ѝ благодаря, че се присъедини към мен, за да пресъздадем такава специална песен в чест на десетилетието на "In The Lonely Hour"".

По случай 10-годишнината на платинения си дебютен албум, носителят на награди "Грами", БРИТ, "Златен глобус" и "Оскар" представя нова версия на красивата балада "I'm Not The Only One". Продадена в 7 млн. копия в световен мащаб, номинираната за "Грами" и БРИТ песен, е преосмислена като дует с носителката на 5 награди "Грами" – Алиша Кийс.

На 2-ри август Сам Смит ще представи много от песните на BBC Proms под съпровода на Концертния оркестър на BBC в Royal Albert Hall в Лондон.

Издаден през 2014 г., "In The Lonely Hour" е най-продаваният дебютен албум в Обединеното кралство за десетилетието. Сега сертифициран 6 пъти платинен от RIAA, той включва хита "Stay with Me", "I'm Not the Only One", "Lay Me Down", "Money on My Mind" и "Like I Can". "In The Lonely Hour" носи на изпълнителя общо 6 номинации за награда "Грами", включително във всяка от "четирите големи" категории.

Свързани новини

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Сам Смит представи колаборация с Мадона

09.06.2023

Първата трансджендър певица с "Грами"

06.02.2023

Сам Смит възпява истинската свобода

27.01.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023