Аутопсията разкри смес от опасни наркотици в тялото на Лиъм Пейн

Докато разследването на смъртта на Лиъм Пейн продължава, нови доклади разкриват, че членът на групата One Direction е имал фатална смес от наркотици в тялото си.
 
Пейн е имал "токсичен коктейл от наркотици" в тялото си, когато е паднал от балкона си в хотел CasaSur Palermo в Буено Айрес, Аржентина в сряда, 16 октомври. Сред наркотиците са били крек и "розов кокаин", известен също като Туси, съобщи ABC.
Розовият кокаин всъщност представлява комбинация от метамфетамин, кетамин, екстази, кокаин, евтилон и оксикодон. Комбинираният ефект - дисоциативен, стимулиращ и опиатен - от отделните субстанции в смеската, която стана популярна в Латинска Америка през 2018 година, кара човек напълно да загуби връзка с реалността, като едновременно с това предизвиква засилена тревожност и халюцинации.
 
Бившите членове на One Direction са в шок от смъртта на Лиъм Пейн
 
Тялото на Пейн ще остане в Аржентина до пълното приключване на аутопсията, а след това ще бъде предадено на семейството му.
 
Точно преди Лиам Пейн да умре, персоналът на хотела се е обадил на 911. Те са поискали помощ, заради буйстващ гост "вероятно под влияние на алкохол и наркотици".
 
Йордан Кроснаков

Свързани новини

Разследването продължава

18.10.2024

Абсолютен шок

17.10.2024

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023