Новини

14.11.201216:27

Южнокореецът Psy покори и Мадона - видео

Южнокорейският рапър Psy сензационно се качи на една сцена с Мадона и то в Медисън скуеър гардън в Ню Йорк. Двамата представиха микс между мегахита "Gangnam Style" и "Give It 2 Me" на кралицата. Материалното момиче дори изтанцува култовия танц на южнокорейската звезда. Междувременно, след като покори сцената на... прочети още »
14.11.201215:48

Vip Brother свършва, започва Big Brother All Stars

От идния понеделник, 19 ноември, за първи път зрителите на Нова ТВ ще могат да видят на едно място любими лица от формати като „Survivor“, „Music Idol“, „X-Factor” и “Big Brother“. Подобен микс от предавания и участници не е правен никъде по света досега, а всичко това ще се случи благодарение... прочети още »
14.11.201214:10

"Ива от сутрин до обед" в сряда - 14 ноември

На 14 ноември Ива черпи символично от ефира за рождения ден на своята Ида :) Ето и темите, които сподели в предаването днес. Защо испанците са горди с постиженията на своите съграждани, каквото и да са те, а на нас все нещо не ни достига - разговор с Надежда Владева от Мадрид; Как да се учим да поощряваме, вместо да подрязваме крила -... прочети още »
13.11.201215:49

Ерос Рамацоти се завръща с нов албум

Ерос Рамацоти се завърна с нов албум след 3 годишна пауза! Само за 1 ден "NOI" вече е #1 в Белгия и Швейцария. Премиерата на първия сингъл "Un angelo disteso al sole” се състоя преди месец. "NOI" включва множество звездни колаборации– песента "Fino all`estasi” например е с участието на... прочети още »
13.11.201215:13

Вълци и разголена Кристен Стюарт на премиерата на последния...

Актьорите Кристен Стюарт и Робърт Патинсън се събраха заедно на публично място за първи път, след раздялата си през това лято, на червения килим на премиерата на Здрач: Зазоряване – част 2". На снимката звездите от сагата позират с авторката на романите "Здрач" Стефани Майер. Заради бляскавото събитие Нокиа Тиатър в... прочети още »
13.11.201214:15

Даниел Крейг иска Риана за момиче на Бонд

Актьорът Даниел Крейг сподели, че певицата Риана може да влезе чудесно в ролята на момиче на Бонд. 44-годишният актьор, който отново влезе в ролята на агент 007 в последния филм "Скайфол" смята, че Риана може да бъде много по-добро момиче на Бонд от Бионсе например. Според него изпълнителката на "Diamonds" е по-подходяща... прочети още »
13.11.201213:48

Кристина Агилера дава $5000 за ремикс на "Your Body"

Световната звезда Кристина Агилера и музикалната онлайн платформа Indaba Music обявяват конкурс за ремикс на актуалния хит на певицата "Your Body". Песента е пилотен сингъл от новия албум на Кристина ‘Lotus’, който излиза на пазара днес от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.  Всеки, който желае да направи ремикс на... прочети още »
13.11.201213:07

Деми Мур навърши 50 и получи признанието за най-желаната жена

Актрисата Деми Мур получи признанието за най-желаната жена в света и то само ден след като навърши 50 години. Всяка стъпка на Деми се следи внимателно от пресата, но тя с достойнство крачи по червения килим и усмихвайки се казва: "Аз съм истински боец". Независимо от тежкия развод за актрисата и трудния период за нея през... прочети още »
13.11.201212:42

"Ива от сутрин до обед" във вторник - 13 ноември

Вторник, 13 ноември се оказа фатално щастлив за нашата ефирна връзка. На първо място - представяме ви новия продуцент на шоуто - Калина. Така комплектът за чаровно събуждене е допълнен и можем спокойно да ви разкажем какво се чу в "Ива от сутрин до обед" между 8 и 12ч. Изложбата на Деймиън Хърст в България -... прочети още »
12.11.201216:25

Джъстин Бийбър коментира раздялата си със Селена Гомез

"Не знам какво се случва в живота ми”, каза поп-идолът Джъстин Бийбър в коментар на новината за раздялата си със Селена Гомез. Изпълнителят на "Boyfriend" беше хванат в крачка от журналисти по време на събитие в Ню Йорк и лаконично коментира, че не знае какво става, без да потвърди или отрече... прочети още »
12.11.201215:33

Риана изпя нова песен по американска телевизия - видео

Поп-звездата Риана представи нова песен от предстоящия си седми студиен албум "Unapologetic", който ще излезе на 19 ноември. Парчето "Stay” ще последва хита "Diamonds”, който пък официално се сдоби с видеоклип през миналата седмица - виж видеото по-долу. В новия си албум "Unapologetic” Риана има... прочети още »