Новини

24.07.202412:31

Дженифър Лопес с парти за рождения ден, но без Бен Афлек

На 24 юли рожден ден празнува Дженифър Лопес, която е не само певица, но и талантлива актриса, танцьорка и дизайнер. Празненствата за рождения й ден започнаха няколко дни по-рано. И този път без Бен Афлек. Тези дни певицата отпразнува рождения си ден предварително с тематично парти в Хамптънс, вдъхновено от сериала Bridgerton. Според... прочети още »
24.07.202409:23

Райън Рейнолдс се е отказал от заплата и е платил от джоба си, за...

На 22 юли в Ню Йорк се състоя премиерата на филма "Дедпул и Върколака". На събитието присъстваха главните актьори Райън Рейнолдс и Хю Джакман, както и Блейк Лайвли и Джиджи Хадид. 36-годишната Лайвли и моделът Хадид  бяха облечени в стил супергерои, като тоалетите им отдадоха почит на главните герои на Рейнолдс и Хю... прочети още »
24.07.202409:22

Шайло Джоли-Пит се отказва от името на баща си заради...

Докато разводът и съдебните битки между Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да се проточват, децата им вече ясно показват коя страна избират. Три от тях - дъщерите им Вивиан, Захара и Шайло вече се представят с фамилното име на майка си вместо с това на баща си, ясно показвайки кого от родителите си подкрепят. Навръх рождения си ден... прочети още »
23.07.202416:05

"Морско синьо" с Белослава: За морето като начин на...

За морето като начин на живот, а не като дестинация говори Евелина Павлова с Белослава в епизода на "Морско синьо". А гледните точки към морето са безкрайно много. Ето някои от тях!      Морето при теб е много свързано с творчеството.  Признавам че 90% от моята музика и като текстове е написана вкъщи,... прочети още »
23.07.202413:40

Джо Джонас с първи сингъл от предстоящия си албум

Джо Джонас, от групата Jonas Brothers, се подготвя да издаде първия си солов албум от 13 години и подготвя почвата за проекта с "Work It Out". Изпълнителят обяви сингъла по-рано този месец в Instagram.  "Едновременно съм развълнуван и емоционален, докато се подготвям да издам нова музика“, написа той в... прочети още »
23.07.202412:23

Еминем измести Тейлър Суифт в музикалните класации

След 12 седмици начело в американската класация Billboard 200 Тейлър Суифт беше свалена от върха от "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)" на Еминем. Подобно на ситуацията в Обединеното кралство, това е 11-ият албум номер едно на рапъра в САЩ, след като от него бяха продадени 281 000 еквивалентни албумни единици през... прочети още »
23.07.202409:48

Глобален ръст на стрийминга на музика, латиното се развива най-бързо

В средата на годината вече се очертават някои тенденции в музиката - има глобален ръст на стрийминга, латино музиката е най-бързо развиващият се жанр в стрийминга в САЩ, увеличение бележи и издаването на албуми на различни физически носители, съобщи Асошиейтед прес. Глобалната музикална индустрия премина прага от един трилион стрийма с... прочети още »
22.07.202416:29

Андреа Бочели празнува 30 години на сцена с новия си албум Duets

Броени дни след звездния си концерт на лондонския фестивал BST Hyde Park, един от най-успешните класически изпълнители на всички времена Андреа Бочели обявява новия си албум Duets, в който са събрани най-обичаните му съвместни проекти, както и чисто нови произведения по случай 30-годишнината му.    Тази колекция от 32 песни,... прочети още »
22.07.202414:51

Крис Мартин: "Това е за Тейлър Суифт, защото тя напусна града...

Coldplay посветиха песента си "Everglow" на Тейлър Суифт по време на концерт в събота в Дюселдорф, Германия. Преди да изпълни парчето им от 2016 г., Крис Мартин посвети песента на Суифт и нейните фенове след като поп иконата имаше концерт в близкия град Гелзенкирхен в петък. "Това е за Тейлър Суифт, защото тя напусна... прочети още »
22.07.202412:36

Продават на търг кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън

Кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън на мъж, който посетил звукозаписното студио "Аби Роуд", където записвали The Beatles, се предлагат на търг, съобщи Пи Ей мидия/ДПА. Очилата били дадени на мъж, който заедно с приятелката си посетил студиото през 1968 г. Очаква се те да бъдат продадени на цена между 2000 британски лири... прочети още »
22.07.202409:45

Сабрина Карпентър ще промотира албума си и в Европа

Сабрина Карпентър ще промотира новия си албум и в Европа. Миналия месец звездата съобщи, че ще направи турне в САЩ, което ще носи заглавието на шестия ѝ албум "Short n' Sweet". Тази част от обиколката започва на 23 септември в Кълъмбъс, Охайо. Сега обаче певицата разкри радостна новина и за феновете си в Европа, които... прочети още »