Новини

03.04.202409:54

Синовете на Шакира мразели филма за Барби

В интервю за сп. Allure певицата обясни, че според нея филмът предавал посланието си по грешен начин и "мъжете и жените имат точно предназначение в обществото, като едното не трябва да е за сметка на другото", пише life.dir.bg.   По нейни думи и синовете ѝ Саша и Милан не одобрявали филма. "Имам две момчета. Искам те... прочети още »
02.04.202413:24

Twenty One Pilots пуснаха новия сингъл "Next Semester",...

Twenty One Pilots обявиха подробности за мащабното си глобално хедлайн турне "The Clancy World Tour" и споделиха "Next Semester" – нова песен от дългоочаквания им предстоящ албум Clancy, който ще излезе на 17-ти май. Видеото към парчето е режисирано от Андрю Донохо.   Twenty One Pilots ще отпразнуват... прочети още »
02.04.202411:26

СкандаУ се губят из дебрите на любовта в "Дявол от рая"

В самия край на месец март СкандаУ представиха още един нов сингъл.   "Дявол от рая" е мелодично, с ускорено темпо парче, което показва утвърденото дуо в най-добрата им светлина – готови да изследват дебрите на любовните взаимоотношения и любовните обрати, да показват готовността си да се впуснат в любовно обвързване,... прочети още »
01.04.202415:59

RIA се завръща с третия си самостоятелен сингъл - "INTACT"

Третият самостоятелен сингъл на RIA е англоезичен и носи името "INTACT", по нейна музика, текст и аранжимент.    Звукозаписът е осъществен в Music Life Studio и мастериран от Искрен Искренов в студио Vinyl. Във видеоклипа, заснет от Васил Стефанов в София, участват Тодор Петров и Борис Божилов от "Спални... прочети още »
01.04.202413:23

Енрике Иглесиас се сбогува окончателно с музиката с Final (Vol.2)

Последният албум в кариерата на латино иконата Енрике Иглесиас – Final (Vol.2) e вече на пазара. Испанецът се завръща с проект, който феновете му чакаха повече от 3 години.    Албумът е своеобразно продължение на появилия се през 2021 г. Final (Vol. 1), който достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като... прочети още »
01.04.202411:35

"Само мой" на DARA вдъхнови Malo On The Beat за амапиано...

Любовната история на DARA стигна чак до Германия.    Малко след премиерата на песента ѝ "Само мой", музикалният продуцент и диджей от Хамбург – Malo On The Beat, който се оказа фен на DARA, направи своя версия на парчето. Резултатът е нежен, мелодичен ремикс в стил... прочети още »
29.03.202415:45

Видеото на Селена Гомес към "Love On" - от Франция с любов

Селена Гомес се отдава на романтични моменти в Южна Франция в официалното видео на новия си сингъл "Love On".    Това е първото парче на Гомес за 2024 г., която наскоро потвърди, че работи в студиото по дългоочаквания от феновете ѝ четвърти студиен албум. "Love On" е вдъхновена от времето, което Селена... прочети още »
29.03.202414:20

"3 поне" е новото начало на Pavell

Познаваме Pavell и музиката му много добре.    Той е сред любимите деца на хип-хоп културата у нас. Радва се на успешна кариера вече над 10 години – първо като част от дуото Pavell & Venci Venc’, вече и като самостоятелен артист. "3 поне" е музикална покана да го следвате в новото му начало. Нова песен,... прочети още »
29.03.202412:30

Димитър Маринов: Не отидох в САЩ, за да стана известен в България

Димитър Маринов, първият български актьор, който се е качвал на сцената на Оскарите, гостува в Radiocast като член на Международното жури на СФФ, кино и театрален ентусиаст, преподавател и изследовател, музикант и меломан.      Той живее и развива кариера от дълги години в Америка, но обича да се връща у нас. Чуйте... прочети още »
29.03.202409:55

Рок симфонията "Simply The Best" празнува Тина Търнър...

Рок симфонията "Simply The Best", посветена на кралицата на рокендрола и музикална икона Тина Търнър, ще бъде изпълнена на 3 юни в зала 1 на НДК с над 40 души на сцената.   Тина Търнър беше известна със своите буйни, енергични сценични изпълнения и мощни вокали, често наричана "кралицата на рокендрола" и артист,... прочети още »
28.03.202415:24

Take That пуснаха нов сингъл - "You and Me"

Само две седмици преди старта на турнето им "This Life On Tour", Take That пуснаха новия сингъл "You and Me".    Песента бе представена за първи път в шоуто на Зоуи Бол по BBC Radio 2. Тя е класическият сингъл на Take That - вдъхновяващо парче с красиви хармонии, създадено за грандиозни шоута на... прочети още »