Новини

11.03.202416:22

Sia с нов солов албум след дългата пауза

На 3 май поп иконата Sia ще издаде първия си истински солов албум от осем години насам - "Reasonable Woman". Записът включва участия на Кайли Миноуг, Шака Кан, Парис Хилтън, Тиера Уак, Labrinth, Джими Джолиф.   Един от най-важните и водещи сингли от "Reasonable Woman" - "Dance Alone" е създаден в... прочети още »
11.03.202414:41

New Kids on the Block отново заедно

Бой бандата от 80-те години New Kids on the Block обяви официално, че се събира отново, съобщава dir.bg. Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Джордан Найт, Дани Ууд и Дони Уолбърг съобщиха на феновете си, че съвсем скоро им предстои да издадат първия си албум от повече от десетилетие насам.   Съвсем логично албумът носи името Still Kids.... прочети още »
11.03.202410:09

"Опенхаймер" и "Клети създания" са големите...

Драмата за създателя на атомната бомба "Опенхаймер" е големият победител на наградите ''Оскар'' тази година. Филмът на режисьора Кристофър Нолан спечели в общо 7 от 13-те категории, в които беше номиниран, включително и водещата за най-добър филм.     Това е първата продукция на Кристофър Нолан с... прочети още »
08.03.202413:59

NSYNC се завръщат с нова песен, част от новия албум от Джъстин...

Остават по-малко от две седмици до новия албум на Джъстин Тимбърлейк "Everything I Thought It Was". В понеделник певецът разкри траклиста на албума с огромен билбоард в Лос Анджелис в партньорство със стрийминг платформата Spotify. Малко по-рано той потвърди, че в албума ще има и песен с групата му NSYNC.   Дигиталното... прочети още »
08.03.202412:26

DIA възпява силата на любовта и прошката в "Грехове"

Ако не може да се изпее, не може да се изживее. Споделяйки тази максима, DIA създаде зашеметяваща песен, изтъкана от огън и страст.      "Грехове" неслучайно е с премиера точно на 8 март, за да отбележи вселенския нежен феномен: способността на жените да се влюбят в пагубно греховни мъже и да ги превърнат в... прочети още »
08.03.202410:32

Турнето на Тейлър Суифт предизвика дипломатически търкания в Азия

Тейлър Суифт и турнето ѝ Eras предизвикаха дипломатически и политически търкания в района на Югоизточна Азия заради сделка с правителството на Сингапур. Суифт се е съгласила на предложението на малката държава да изнесе концерти от турнето си единствено там - без да има представления в съседните страни.     Сингапур е... прочети още »
08.03.202409:47

Керана и Космонавтите се завръщат с нов сингъл

"Твойта кожа" е новият сингъл на групата Керана и Космонавтите.   Музиката и аранжиментът са тяхно дело. Керана – вокал и текст, Павел Видов – кирата, Елена Илчева – бас, Димитър Пенчев – барабани, Преслав Пеев и Николай Бобчев – саксофони. Микс и мастър – Радо Минев. Оператор на видеото... прочети още »
07.03.202415:07

Кайли Миноуг, Шаная Туейн и Хелън Мирън превърнати в Барби за 8 март

На 9 март ''Барби'' навършва 65 години. Оригиналната ''Барби'' на ''Мател'' с емблематичната си руса коса, черно-бял бански костюм, срамежливо гледаща встрани, е създадена от Рут Хандлър за нейната дъщеря Барбара през 1959 г. Днес обаче има огромно разнообразие на куклата. Успехът на филма също... прочети още »
07.03.202413:11

Лиъм Нийсън в ролята на лейтенант Франк Дребин от "Голо...

Повече от 30 години след като излезе първият филм от трилогията ''Голо оръжие'', лейтенант Франк Дребин се завръща! Paramount Pictures продължава с отдавна подготвяния римейк на "Голо оръжие", обявиха от студиото.    Този път в образа на непохватния полицейски детектив Дребин, прочут с изпълнението на... прочети още »
07.03.202409:21

Джъстин Тимбърлейк обяви дати за турне в Европа това лято

Добри новини за феновете на Джъстин Тимбърлейк. Певецът обяви дати за концерти в Европа, част от турнето му "Forget Tomorrow". По-рано той обяви график за Северна Америка, а заради големия интерес бяха добавени още дати. "Forget Tomorrow" е първото световно турне на Timberlake от 5 години и ще започне от Ванкувър на 29... прочети още »
06.03.202416:35

Андреа Бочели отбелязва 30 години на сцената с концерт в София

Андреа Бочели, най-обичаният тенор в света и най-продаваният изпълнител на класическа музика, ще отпразнува 30 години невероятна кариера през 2024 г. По този повод маестро Бочели се завръща в България за уникален концерт под звездите на 14 септември /събота/ на стадион "Васил Левски" в София.    През последните три... прочети още »