Новини

18.07.202413:00

Роб Халфорд пред Елена Розберг от Z-Rock: Всичко, което правим...

Великият метъл герой наскоро даде интервю за Рок радиото на България, в което, дни преди концерта си с Judas Priest у нас, си поговори откровено и задушевно с Елена Розберг.    Той споделя своите мисли за силата на духа, за силата на думите, за силата на метъл музиката в това интригуващо интервю. Насладете се на класата,... прочети още »
18.07.202409:21

Хари Стайлс увековечен във восъчна фигура

Емблематичният външен вид на Хари Стайлс от Coachella 2022 г. е увековечен завинаги в чисто нова восъчна фигура в музея Мадам Тюсо в Нешвил. Образът на бившата звезда от момчешката група One Direction беше представена в присъствието на известни личности, инфлуенсъри и фенове на изпълнителя. Те първи имаха възможността да се снимат със... прочети още »
17.07.202415:36

Пуснаха тийзър за петия сезон на сериала "Странни неща"

Създателите на сериала "Странни неща" публикуваха онлайн тийзър от снимачната площадка към петия сезон на продукцията и развълнува многобройните почитатели на поредицата.    Научно-фантастичната драма на Netflix, излъчена за първи път през юли 2016 г., е един от най-големите хитове и превърна актьорите в звезди,... прочети още »
17.07.202412:22

Адел: "Изобщо нямам никакви планове за нова музика"

Адел планира да направи крачка назад от музиката след приключването на серията от концерти "Уикенди с Адел" в Лас Вегас по-късно тази есен. В интервю за германската телевизия ZDF поп звездата потвърди, че няма планове да издава нов албум и иска да прекара известно време далеч от индустрията. "Изобщо нямам никакви планове за... прочети още »
17.07.202411:25

Шакира блести по време на изпълнението си в полувремето на Копа...

Шакира официално направи своя дебют на Копа Америка по време на полувремето на финалния мач в неделя (14 юли). В разгара на двубоя между Аржентина и Колумбия, звездата превзе стадион "Хард Рок" в Маями Гардънс, Флорида, със смесица от стари и нови хитове. Алехандро Домингес, президентът на CONMEBO, каза преди това в... прочети още »
17.07.202409:07

Концертът на Тейлър Суифт предизвика земетресение и в Цюрих

Феновете на Тейлър Суифт предизвикаха сеизмичната активност, регистрирана на шест километра от стадион "Лецигрунд" (Letzigrund Stadium) в Цюрих, по време на първия ѝ концерт от турнето Eras в Швейцария. Швейцарската сеизмологична служба уточни, че осем сеизмометъра са регистрирали трусове на разстояние до шест километра. На... прочети още »
16.07.202414:43

Последно сбогом: почина Шанън Дохърти, звездата от сериала...

Звездата от сериала "Бевърли Хилс 90210" Шанън Дохърти почина на 53 години, след като бе диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г. В събота, 13 юли, тя загуби битката си с рака след дългогодишна борба със заболяването, се посочва в изявление на представителя на актрисата Лесли Слоун.   Дохърти бе в ремисия, но през 2020... прочети още »
16.07.202414:05

Биби Рекса с нов сингъл и признание: "I’m The Drama"

Биби Рекса се завръща с още една песен, готова да завладее дансинга - "I’m The Drama".    Всъщност, тя направи дебют на песента с изпълнение на живо още на сцената на Coachella през април, което предизвика лавина от похвали от специализираните издания.      "I’m The Drama"... прочети още »
16.07.202412:42

Ема Уотсън отново влюбена, замени милиардер с докторант

Ема Уотсън отново е на крилете на любовта! Тя е намерила щастието в лицето на Кийрън Браун, докторант в Оксфордския университет, който се занимава с литература на 19-и век и икономика. 34-годишната актриса, която в момента следва магистърска степен по творческо писане, беше заснета да целува страстно Кийрън по време на романтична среща... прочети още »
16.07.202409:48

Арестуваха сина на Никълъс Кейдж след побой, нападнал майка си

Синът на Никълъс Кейдж - Уестън Копола Кейдж, е бил арестуван в Лос Анджелис миналата седмица. Причината е, че е обвинен в нападение със смъртоносно оръжие, случило се през месец април. 33-годишният син на актьора сам се е предал, а впоследствие е бил освободен срещу гаранция от 150 000 долара. На 28 април синът на холивудската... прочети още »
15.07.202416:36

SoFest се завръща през ноември в Sofia Live Club

Емблематичният фестивал е подготвил още едно впечатляващо издание за феновете си през тази есен.    От 14-ти до 17-ти ноември в Sofia Live Club, SoFest Autumn 2024 ще представи спектакли и концерти на творци и артисти от страната и чужбина. За първи път в България ще се играе комедията "Има време" с Герасим... прочети още »