Новини

22.07.202412:36

Продават на търг кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън

Кръгли слънчеви очила, подарени от Джон Ленън на мъж, който посетил звукозаписното студио "Аби Роуд", където записвали The Beatles, се предлагат на търг, съобщи Пи Ей мидия/ДПА. Очилата били дадени на мъж, който заедно с приятелката си посетил студиото през 1968 г. Очаква се те да бъдат продадени на цена между 2000 британски лири... прочети още »
22.07.202409:45

Сабрина Карпентър ще промотира албума си и в Европа

Сабрина Карпентър ще промотира новия си албум и в Европа. Миналия месец звездата съобщи, че ще направи турне в САЩ, което ще носи заглавието на шестия ѝ албум "Short n' Sweet". Тази част от обиколката започва на 23 септември в Кълъмбъс, Охайо. Сега обаче певицата разкри радостна новина и за феновете си в Европа, които... прочети още »
19.07.202414:02

Събориха къщата на Антонио Бандерас в Марбея

Антонио Бандерас събори след съдебно решение къщата, която купи в средата на 90-те години в испанския град Марбея, Испания. Там той е изживял най-хубавите моменти от брака си с Мелани Грифит. Сагата започва още през 1995г., когато тогавашният кмет на Марбея - Хесус Жил, построява въпросната къща, макар че мнозина смятат, че той реално няма... прочети още »
19.07.202412:24

Намери ли Джони Деп отново любовта?

Джони Деп е забелязан да прекарва времето си с 28-годишен модел. Актьорът от "Карибски пирати" и Юлия Власова отскоро са заедно, като запознат издава, че поне засега отношенията им все още не влизат в графата "сериозна връзка". По думите му Джони и Юлия предпочитали да не определят връзката си, а да се наслаждават на... прочети още »
19.07.202412:13

ALMA и Алекс Паркър с нов съвместен музикален проект

Двамата вече имат история на успеха като творчески тандем.    Запознават се още през 2022 г. на лагер за писане на песни в Гърция, а често след това ALMA и Алекс Паркър кръстосват пътищата между Букурещ, Лондон и София, за да работят заедно в студио. През последните няколко месеца дори живеят заедно в Лос Анжелис, където отиват,... прочети още »
19.07.202409:36

Мадона поднови работата си по "Кое е това момиче?"

След края на световното си турне Celebration Tour Мадона е подновила работата над сценария за автобиографичния си филм. Певицата публикува в Instagram клип, на който се вижда как е седнала пред класическа пишеща машина. На друг кадър се вижда нещо, изглеждащо като заглавната страница на проекта, за който Кралицата на попа потвърди, че... прочети още »
18.07.202416:50

НАСА изпрати песен на Миси Елиът в Космоса

НАСА изпрати емблематичния хит на Миси Елиът от 1997 г. "The Rain (Supa Dupa Fly)" до Венера. Това е първият път, когато хип-хоп песен е излъчена в космоса. Историческото предаване се е състояло в петък, 12 юли, от лабораторията за реактивни двигатели на НАСА в Калифорния. Използвайки космическата мрежа на агенцията,... прочети още »
18.07.202415:54

Уикендът започва в петък с "Морско синьо" и Евелина Павлова

Уикендът започва в петък, с изглед към морето, само по Радио FM+! Не пропускайте "Морско синьо", с Евелина Павлова, всеки петък между 13 и 14 часа.    Пътешествайте заедно с нас, в природните маршрути на България. Потопете се в морето заедно с нашите гости! Очакват ви много морски истории и още... прочети още »
18.07.202413:52

12 години заедно и две деца по-късно: Еди Мърфи се врече във...

Актьорът Еди Мърфи и австралийският модел Пейдж Бъчър си размениха обети на карибския остров Ангила на интимна церемония в компанията на близки и приятели. Бъчър облече дантелена рокля с корсет на Mira Zwillinger, а Мърфи избра бял костюм от Brioni. Този съюз е вторият брак на Мърфи и първият на Бъчър. Връзката им започна... прочети още »
18.07.202413:00

Роб Халфорд пред Елена Розберг от Z-Rock: Всичко, което правим...

Великият метъл герой наскоро даде интервю за Рок радиото на България, в което, дни преди концерта си с Judas Priest у нас, си поговори откровено и задушевно с Елена Розберг.    Той споделя своите мисли за силата на духа, за силата на думите, за силата на метъл музиката в това интригуващо интервю. Насладете се на класата,... прочети още »
18.07.202409:21

Хари Стайлс увековечен във восъчна фигура

Емблематичният външен вид на Хари Стайлс от Coachella 2022 г. е увековечен завинаги в чисто нова восъчна фигура в музея Мадам Тюсо в Нешвил. Образът на бившата звезда от момчешката група One Direction беше представена в присъствието на известни личности, инфлуенсъри и фенове на изпълнителя. Те първи имаха възможността да се снимат със... прочети още »