Новини

21.03.202415:44

Меган Фокс се отказа от годежа, но не и от връзката с Machine Gun...

Актрисата Меган Фокс за пореден път отмени годежа си с рапъра Machine Gun Kelly.   Макар да не споделя дали са се разделили окончателно, в популярен подкаст Фокс потвърди, че вече нямат намерение да се женят. "Това, което научих от тази връзка, е че тя не трябва да е публично достояние. Така че към момента нямам коментар за... прочети още »
21.03.202412:39

Молец тръгват на турне, ще приключат с грандиозен концерт в...

Молец и лейбълът ДРУГО ще представят през 2024 най-амбициозния спектакъл на групата досега в зала "Арена София".    Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в "Античен театър" Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в "Летен театър" Варна, а грандиозният финал ще настъпи в... прочети още »
21.03.202409:38

Нов сингъл от Лидия Ганева - "Няма да се променя за теб"

Лидия Ганева представя втората си авторска песен на български език.    За първи път финалистката от осми сезон на "Гласът на България" работи с Ангел Дюлгеров в ролята му на музикален продуцент. Двамата успяват да шлифоват финалната версия, "за да довършим картината, която исках да нарисувам с тази песен",... прочети още »
20.03.202416:00

"Кино и класика" се завръща в Европейския музикален фестивал

На българската музикална сцена поредицата "Кино и класика" съществува вече 10 години и всяко следващо събитие успява да улови отново вниманието и любовта на публиката с размаха на този специфичен жанр, съчетаващ музикалните шедьоври на великите композитори от миналото с любими филмови партитури от наши... прочети още »
20.03.202414:03

Sia и Кайли Миноуг представиха официания клип към "Dance...

Sia и Кайли Миноуг разкриха музикален видеоклип към съвместната си песен "Dance Alone. Песента е един от многото акценти в предстоящия албум на Sia Reasonable Woman, който излиза на 3 май.    Видеото е режисирано от Дейно Черни и е в ярки цветове, които са запазена марка за Sia - с нейната мигновено разпознаваема двуцветна... прочети още »
20.03.202412:22

SLNG представят новото си видео "Лъжи и Истини" на...

"Лъжи и Истини" е новата песен на SLNG (Сленг), която веднага след публикуването ѝ в YouTube, привлече вниманието на верните почитатели на групата.       Видеото ѝ ще има своя официална премиера пред публика на 28 март в клуб в сградата на Столична библиотека. На лайфа музикантите ще представят за първи... прочети още »
20.03.202410:58

Миро разглежда човешките слабости в "Бягаме"

Миро не спира да изненадва и вълнува своите фенове.    През последната година изпълнителят реализира редица супер успешни проекти, сред които албум с хитове (46), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала "Арена София".    Броени дни преди музикалния спектакъл,... прочети още »
19.03.202414:00

Първи общ проект на Михаела Маринова и румънския продуцент Алекс...

Румънският диджей и продуцент Алекс Паркър и Михаела Маринова празнуват първия си съвместен проект "Stay" с премиера на официално видео.    Песента е емоционално преживяване, което изследва темите за любовта, копнежа и устойчивостта и обединява доказаните продуцентски умения на Алекс с ангелския глас на... прочети още »
19.03.202412:14

Йоанна Драгнева с приказка за любовта в "Безкрайно"

"Безкрайно" извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма", споделя Йоанна.   "Започнахме да работим по музиката заедно с композитора Щерион Пилидов още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и... прочети още »
19.03.202409:44

Дуа Липа е восъчна фигура в "Мадам Тюсо"

Певицата Дуа Липа се присъедини към звездите, които музеят за восъчни фигури ''Мадам Тюсо'', е увековечил.   Музеят за восъчни фигури в Орландо представи тази седмица копие на 28-годишната звезда от восък, създадено в чест на нейното турне "Future Nostalgia". Моделът е облечен с електрикаво розово дантелено... прочети още »
18.03.202416:43

Bulgarian Cartrader превръща борбата във вдъхновение в "Soul...

Бързо набиращия международен успех Bulgarian Cartrader пуска най-новия си видео сингъл "Soul Is The Price"  и едноименното EP, месец след като спечели престижната награда Music Moves Europe по време на фестивалът ESNS.     Написано и продуцирано от Даниел Стоянов в неговото берлинско студио и миксирано от... прочети още »