Новини

12.06.201212:13

Кейти Пери се напи в бар в Лондон

Кейти Пери беше изнесена с помощта на бодигардовете й след стабилна почерпка по време на парти на Джъстин Бийбър от лондонското заведение Cirque du Soir. Инцидентът се разиграл в ранните часове в неделя. Бийбър и Пери гастролирали предишната вечер в Уембли на Летния бал на радиостанцията Capital FM. Пери отрано се заредила с няколко водки... прочети още »
12.06.201210:34

Пристига Хулио Иглесиас

Тази вечер пристига Хулио Иглесиас. Световноизвестният изпълнител идва у нас ден преди да се срещне с българските си почитатели на сцената в зала "Арена Армеец" в София. Концертът на най-продавания испански певец и композитор е част от световното му турне. Пред родната публика той ще представи последния си албум "Номер... прочети още »
12.06.201208:49

Химнът за британската кралица оглави музикалните класации

Кралски химн в чест на Диамантения юбилей на кралица Елизабет II се изкачи до върховете на британските поп класации, след като бе изпълнен от огромен хор по време на концерта пред Бъкингамския дворец като част от официалните чествания на 60-годишнината от изкачването на кралицата на трона, предаде "Ройтерс". Автор на песента... прочети още »
12.06.201208:17

Кейт Мос става актриса

След десетилетия на модния подиум британската топ манекенка Кейт Мос направи дебют като актриса. Манекенката се появи като гост звезда в специално издание на сериала "Absolutely Fabulous" и режисьорката Дженифър Саундърс била толкова доволна от работата си с нея, че иска да й повери роля в следващия си филм. "Кейт се... прочети още »
11.06.201216:19

Amy Macdonald се завърна със своя нов албум "Life In A...

Една от най-успешните изпълнителки в Европа е готова със своя трети студиен албум! От днес, 11-ти юни 2012, всички почитатели на Amy Macdonald ще се наслаждават на нейната нова тава "Life In A Beautiful Light". Дебютният сингъл от записа "Slow It Down" вече се върти по радиостанциите и набира скорост в... прочети още »
11.06.201215:11

Представяме ви "Rock оf Ages" - най-очакваният мюзикъл...

"Rock of Ages" е адаптация на страхотния мюзикъл от Бродуей, номиниран пет пъти за наградата Тони. Режисьор на продукцията е Адам Шанкман. Филмът разказва трогателната история на Шери, момиче от провинцията и градското момче Дрю, чийто съдби се преплитат на булевард Сънсет Стрип, докато гонят "американските си мечти”.... прочети още »
11.06.201210:21

Мадона показа зърното си на концерт в Истанбул - видео

Поп звездата Мадона (Madonna) шокира и турските си фенове, след като разголи гърдата си по време на концерт в Истанбул. Певицата направи стриптийз на изпълнението на песента "Human Nature". На третата минута от излизането си на сцената Мадона започна да сваля дрехите си, остана по сутиен, което предизвиква истерия във феновете.... прочети още »
11.06.201209:28

Мис България 2010 Ромина Андонова се омъжи за Дарко Тасевски

Мис България 2010 Ромина Андонова сключи граждански брак с половинката си - футболиста Дарко Тасевски. Бракосъчетанието се е състояло в Скопие, Македония, като на церемонията са присъствали само семействата на младоженците и най-близките им роднини. Кумове на двойката са съотборникът на Дарко в "Левски" Владо Гаджев и съпругата му... прочети още »
11.06.201209:16

Каспър Смарт си татуира интимността с името на Джей Ло

24-годишният Каспър Смарт (Casper Smart) - новият спътник в живота на 42-годишната латино дива Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) , си татуирал нейното име не къде да е, а на своето мъжество! Каспър е известен със своите танцови постановки в редица филми, а също така и с изявите си в нощните клубове на Ел Ей. Джей Ло е луда по своя млад... прочети още »
11.06.201208:17

Матю Маккхонъхи се ожени

Американският актьор Матю Макконъхи (Matthew McConaughey) се ожени за бразилската манекенка Камила Алвес(Camila Alves), съобщава списание "People". Церемонията бе в тесен кръг в щата Тексас и събра само роднини и близки приятели на двойката. Според "People", датата е била пазена в строга тайна и даже повечето гости са... прочети още »
11.06.201207:56

Лейди Гага пострада на концерта си в Нова Зеландия

Американската поп звезда Лейди Гага е получила леко сътресение на мозъка, след като била ударена от метален лост по главата по време на последния й концерт в Нова Зеландия. Въпреки инцидента тя e довършила концерта си. Лейди Гага изпълнявала парчето си "Judas" в зала Вектор в Оукланд (на снимката е при пристигането си в Оукланд),... прочети още »