Новини

07.03.201107:14

Сара Бъртън прави булчинската рокля на Кейт Мидълтън

Булчинската рокля на Кейт Мидълтън за сватбата и с британския принц Уилям ще бъде изработена от Сара Бъртън от модната къща на Александър Маккуийн. Британската дизайнерка, която пое поста на творчески директор в престижната къща след самоубийството на Маккуийн миналата година, е избрана от Мидълтън да и помогне да изработи собствен стил,... прочети още »
05.03.201109:55

Джони Деп ще се жени за Ванеса Паради през май

Джони Деп най-накрая ще вземе официално половинката си Ванеса Паради.   Двамата са двойка от 1998 година и имат две деца - момче и момиче. Сватбата ще се състои в тесен семеен кръг през месец май в Южна Франция. Холивудското семейство дълго време считаше, че брака не е необходим момент в съвместния им живот, но напоследък... прочети още »
03.03.201114:47

Честит 3 март!

Честит празник, приятели! Независимо дали сте избрали да прекарате празника у дома, навън с приятели, или из някое от вълшебните природни кътчета, с които България е щедро надарена, пожелаваме ви хубав празник, подплатен с много от винаги най-добрата музика в ефира на Радио FM+ прочети още »
02.03.201114:26

Stereo MCs идват за Elevation 2011

Електро-денс бандата Stereo MCs и хип-хоп легендите от Delinquent Habits са потвърдили участието си на Elevation Festival 2011. Организаторите обещават допълнителна информация за участието на групите в най-скоро време. От информацията на сайта на фестивала става ясно, че предстои още две групи или изпълнители да се присъединят към вече... прочети още »
02.03.201113:00

Френската критика очаква новия филм на Камен Калев

Дали заради участието на френската актриса Летисия Каста или заради това, че Камен Калев е френски възпитаник, неговия нов филм "Островът" е сред най-очакваните заглавия във Франция. Елитното френско издание за кино Chairs du cinema постави Калев сред имена като Спилбърг и Скорсезе, като нареди предстоящия му филм сред десетте... прочети още »
02.03.201112:53

"Часът на Земята" или "Когато 60-те минути...

"Часът на Земята 2011" ще бъде отбелязан от 20,30 до 21,30 часа на 26 март. За четвърта година най-големите градове в света, както и емблематични сгради изгасят осветлението си за един час, за да покажат нуждата от действия срещу климатичните промени. Радио FM+ е медиен партньор на инициативата, която не само призовава хората по... прочети още »
02.03.201112:07

Пинк се подигра на Кристина Агилера и Бритни за пиянството им

Американската певица Пинк се подигра с поп иконите Бритни Спиърс и Кристина Агилера на официалната си страница в социалната мрежа Twitter, където звездата се пошегува, че тя е най-малкото зло от трите. Изпълнителката на "Trouble" започна открита дискусия с почитателите си в Twitter, няколко часа след като Агилера бе освободена от... прочети още »
02.03.201110:36

Гледай пълното видео на "Born this way" на Лейди Гага

Лейди Гага шокира за пореден път с ново провокативно видео - тя ражда слузесто извънземно и стреля с картечница в промото на клипа към новата и песен "Born This Way". "Това е манифест за майката, раждаща чудовище", казва Гага. "На GOAT - държавна извънземна територия в Космоса, се случва раждане с величествени и... прочети още »
02.03.201108:48

Скандалът с Джон Галиано беляза Седмицата на модата в Париж

Уволниха окончателно Джон Галиано от Диор, съобщиха световните агенции. Парижката модна къща, в която Джон Галиано е артистичен директор от 15 години, прекъсна отношенията си с него още в петък миналата седмица, но сега се потвърждава информацията, че раздялата им далеч не е временна. Причина за решението станаха антисемитски изказвания и... прочети още »
02.03.201107:48

Арестуваха Кристина Агилера пияна

Певицата Кристина Агилера и приятелят и Матю Рътлър (на снимката) бяха арестувани пияни. Звездата е освободена без никакви обвинения. За приятеля и, който е шофирал колата е определена гаранция от 30 000 щатски долара. Полицията съобщи, че задържането на Агилера е било продиктувано от интерес за нейната сигурност и здраве. Силите на реда... прочети още »
01.03.201116:48

Jamiroquai хедлайнер на Elevation 2011 в Разлог?

Британската банда Jamiroquai щe са едни от хедлайнерите на първото издание на фестивала Elevation 2011, предаде mp3.bg. Според достоверни източници преговорите с бандата все още не са приключили, но въпреки това шансовете да ги видим у нас са повече от големи. До момента участието си на фестивала в Разлог са потвърдили 30 Seconds To... прочети още »