Новини

10.04.201012:08

Елизабет Тейлър ще се омъжи за 30 години по - млад мъж

Холивудската легенда Елизабет Тейлър ще се омъжи за девети път, съобщи американското списание "Ю Ес уикли". 78-годишната актриса тайно се е сгодила за дългогодишния си приятел Джейсън Уинтърс. В интервю актрисата описва 49-годишния Уинтърс като "един от най-прекрасните мъже, които познавам". Дори близките на Тейлър не... прочети още »
09.04.201014:51

Наближава премиерата на Sex and the city 2

През месец юни ще станем свидетели на поредния спектакъл на женското царство от модни тоалети , високи токчета и готини мъже в игралния филм Sex and the city 2.  Филмът отново е базиран на едноименния телевизионен сериал и е дело на режисьора Майкъл Патрик Кинг. В ролите ще видим естествено Сара Джесика Паркър, Ким... прочети още »
09.04.201011:25

Какво ли не прави маркетинга със звездите?

Само преди 4 години, никой у нас не беше чувал за Стефани Германота, нали? Известната като Лейди Гага сега, тогава Стефани май повече напомня на Аланис Морисет или пък на Джанис Джоплин. Преди поп музиката и екстравагантните тоалети да станат марката на Гага, младата певица забива със своя собствена банда в апокрифни клубове в... прочети още »
09.04.201008:16

Българските звезди ще събират пари за Гого от Тоника на 26 април

Звездите на БГ естрадата се събират на благотворителен концерт в зала 1 на НДК на 26 април в помощ на Гого от “Тоника”. Лили Иванова , Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Стефан Димитров, Мишо Белчев, Мустафа Чаушев, “Ритон”, “Бо-Бо-Бо” ще пеят за спасяването на Георги Найденов.... прочети още »
09.04.201007:51

Банка взе имението на Никълъс Кейдж в LA

Банка взе имението на Никълъс Кейдж в Лос Анжелис. Актьорът  е изпаднал в сериозно финансово затруднение и не може да плаща ипотеката си. През октомври актьорът дори заведе съдебен иск срещу финансовия си консултант Самюел Ливайн по обвинение за даване на лоши инвестиционни съвети. Имението в луксозния квартал Бел Еър вече е... прочети още »
08.04.201021:16

Елтън Джон и Лейди Гага отново ще пеят заедно

След широко обсъжданото им дуетното изпълнение на наградите „Грами", Елтън Джон и Лейди Гага отново ще бъдат заедно на една сцена. На 13 май в Карнеги Хол, точно месец преди великият музикант и неговия бенд да зарадват българската публика на столичния стадион „Локомотив", в Ню Йорк ще се състои благотворителен... прочети още »
08.04.201007:10

Продават портрет на Джако за 3 милиона долара

Рядък портрет на Майкъл Джексън ще бъде предложен на онлайн аукцион по eBay, като стартовата цена е 2,75 млн. долара.   Портретът, с размери 127/102 см, е дело на австралийския художник Брет Ливингстън Стронг. Счита се, че това е единствената живописна творба, за която Краля на попа е позирал лично. Джако е изрисуван в червен жакет -... прочети още »
07.04.201020:43

Гого от "Тоника" търси пари за лечение

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов. Гого от "Тоника" вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта. Един от най-емблематичните гласове на българската музика моли за помощ чрез писмо към българската... прочети още »
07.04.201012:21

Карлос Сантана ще издава албум с рок кавъри

Кавъри на класически рок парчета, като " Smoke on the water" ще намерят място в новия албум на Карлос Сантана, който излиза това лято. В албума отново ще участват съзвездие от известни музиканти, между които Роб Томас в кавъра на "Sunshine of your love" на Cream, Джо Кокър в "Little Wing" на Jimi Hendrix и Скот... прочети още »
07.04.201010:25

Уитни Хюстън е приета в болница в Париж

Американската поп дива Уитни Хюстън е била приета в болница в Париж заради проблеми с гърлото и дихателните пътища. Тя е подложена на лечение заради хроничен ринофарингит и инфекция, причината за която не може да бъде установена към този момент. Вчера 46-годишната тъмнокожа изпълнителка отмени своя първи концерт от европейското си турне... прочети още »
07.04.201007:56

Скорпиънс сложиха отпечатъците си на Алеята на рока

Членовете на германската рок-група „Скорпиънс“ вече имат своите отпечатъци на Алеята на рока в Холивуд. Павел Монцивода, Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс и Джеймс Котак лично поставиха отпечатъци от дланите си на тържествената церемония. На нея присъстваха техни колеги от САЩ и музиканти като Леми Килмистър от... прочети още »