Ден без панталони в Лондон и NY

Стотици хора не се уплашиха от минусовите температури и останаха само по бельо, но с шалове, шапки и ръкавици, по повод Деня без панталони, който вече се превърна в традиция, не само в Лондон, а и в Ню Йорк и Чикаго.

Любителите на силните усещания, главно млади хора, лишени от задръжки, се качиха разсъблечени в лондонското метро за голяма изненада на останалата част от пътуващите. По-голямата част от участниците в ексцентричното мероприятие се срещнаха на площад Трафалгар, откъдето взеха метрото. Едва качили се във влака, те свалиха панталоните си, като накараха останалите пътници да се червят до края на пътуването. Всички участници обаче се държаха сякаш не се познават, без да говорят или да се усмихват. На въпрос защо ходят без панталони, всички отвърнаха, че са ги забравили у дома, уточнявайки, че е чисто съвпадение, че толкова много хора са се оказали разсъблечени в метрото.

От другата страна на океана, в Ню Йорк, манията по Деня без панталони също обхвана много хора, които се държаха по подобен начин като колегите им в Лондон. Те обаче направиха и шествие по улиците, някои от тях  дори  и без бельо! /БГНЕС