Кой умира в "Стъклен дом"?

Сериалът "Стъклен дом" се завръща по bTV тази есен с нови епизоди под надслов "Наказанието".

Един от героите ще загине, но дали това ще бъде Камен (Калин Врачански), Чарли (Асен Блатечки) или някой друг от основните персонажи, предстои да стане ясно в предстоящите серии тази есен по bTV.

В "Стъклен дом: Наказанието” всеки от героите ще понесе последствията за изкушенията си и ще търси възмездие. Битката за справедливост ще се води на всички фронтове, много от сцените на сериала са заснети в съда. Зрителите ще разберат и дали Албена (Диляна Попова) ще успее да се измъкне безнаказано, след като изправи пред смъртна опасност сестра си Боряна (Елена Петрова) и прободе с нож Чарли.

Актьорът, участвал в много холивудски продукции – Башар Рахал, ще се появи като нов мистериозен персонаж – Стефан Шакалиев - Шаки. Той ще се намеси драматично в живота на семейство Касабови. Историята около него ще се разплита бавно и ще е свързана с криминалната линия на "Стъклен дом: Наказанието”.

Сценаристите подготвят и нова мистерия, около която зрителите ще станат свидетели на много изпълнени с напрежение екшън сцени.