Актьорско риалити тръгва по TV7

Младите, но достатъчно популярни актьори Лидия Инджова ("Стъклената река") и Иво Аръков ("Кецове") ще са водещи на първото актьорско шоу у нас - Star Machine.

Амбициозното реалити стартира по TV7 на 4 декември, като за участие успяха да се преборят общо 15 души в основния отбор и още 9 резерви, които могат да заместят някой от тях. Между тях е и ученик в 12 клас, който заради страстта си към актьорската професия и вярата, че Star Machine е шансът на живота му, ще завърши учебната година като частен ученик. Продуцентите на Star Machine са допуснали до светлината на прожекторите и 16-годишната Теодора, дъщеря на българския певец Тодор Трайчев.

Избраникът на журито на Star Machine ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще посети исторически студия в Лос Анджелис, където са снимани "Кинг Конг", "Психо", "Война на световете", "Джурасик парк", "Дракула", хитовия сериал "Отчаяни съпруги". Отличникът ще се срещне с преподаватели като Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Кевин Спейси, Сюзън Сарандън, Тим Робинс, сър Бен Кингсли и Анди Гарсия.