Денонощен супермаркет Roda радва с намаления

Първият супермаркет Roda отвори врати в сградата на South Mall в Студентски град. До момента веригата беше представена в страната с мегамаркети Roda.

Супермаркет Roda работи денонощно. В деня на откриването той изненада приятно своите първи клиенти със специални подаръци. В първите две седмици, до 7 декември, магазинът ще предлага над 30 специално подбрани хранителни и нехранителни стоки на супер изгодни цени. Те ще са специален жест в допълнение към атрактивните промоционални цени от брошурата на Roda, валидни за същия период (23.11-07.12.11).

В супермаркет Roda клиентите на веригата ще могат да се възползват и от неустоимите предложения на програмата за лоялни клиенти. До 26.02.2012 г. те ще могат да събират стикери за участие в нея, а до 11.03.2012 г. ще имат възможност да закупят с 50% отстъпка различни качествени стоки: съдове за екологично готвене на "Делимано”, серия керамични ножове със същата марка, предпочитани от професионални готвачи в цял свят, електрическа сокоизтисквачка Пауър Джусър Експрес.

Магазинът в Студентски град е на площ от 600 кв.м., на която посетителите могат да открият над 8000 стоки на изгодни цени, включително значителен брой продукти от собствената търговска марка на компанията. Денонощният супермаркет ще зарадва потребителите с топли изкушения от собствена пекарна, прясно месо от деликатесната витрина и готови предложения от кулинарния щанд. Асортиментът на магазина включва богато разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, мляко и млечни изделия, замразени продукти, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и др. Супермаркет Roda разполага с удобно място за паркиране.

От стъпването си в България, Меркатор Груп инвестира у нас над 10 милиона евро. Компанията е представена с мегамаркети Roda, а вече и с денонощения супермаркет на ул. Акад. Борис Стефанов" 25, Студентски град.