Започва новият сериал "Домашен арест"

Днес bTV пуска новия си сериал "Домашен арест". Ситкомът ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа, а почитателите на комедийния жанр ще се забавляват с два епизода от поредицата седмично.

Още в първата серия, аудиторията ще се запознае с голямото и весело семейство Коцеви, което се нанася в къщата на тъщата.

Колоритният заврян зет Коцето (Филип Аврамов) ще се окаже в неравна битка срещу властната си тъща - мама Еми (Татяна Лолова), докато милата му и възпитана съпруга Анастасия (Мая Бежанска) прави всичко по силите си да осигури комфорта и задружността в семейството.

Петнайсетгодишните близнаци Лъчо (Велизар Величков - Визо) и Зара (Стефани Дойчинова) са в постоянна война помежду си и не спират да сменят "съюзническите лагери" в къщата.

Посветеният на науката и социално неопитен брат на Анастасия - Емко (Иван Панев), обитава мазето-лаборатория и се опитва да внесе логика в комичния и хаотичен свят на своите роднини.

Безспорно, най-голямо забавление ще внесе съвместният живот на зетя (Коцето) и мама Еми - ексцентрична реститутка, които са в непрестанен конфликт.