Пиърс Броснан е звездата в мини-сериал по роман на Стивън Кинг

На 11 декември в САЩ започва излъчването на сериал в четири епизода по романа на Сивън Кинг "Bag of Bones".

Бестселърът е достигал номер 1 в класацията "The New York Times" за най-продавани книги, а главната роля в сериала е поверена на холивудската звезда Пиърс Броснан (Pierce Brosnan).

“Bag of Bones” е призрачна приказка за скръб и последиците от една изгубена любов, за едно невинно дете и нова любов, преследвана от тайните на миналото.

Супер успешният писател Майк Нунан (Пиърс Броснан) не е в състояние да пише и да спре да тъгува заради внезапната смърт на съпругата си Джо (Анабет Гиш). Сън кара писателя да се върне към миналото, когато с любимата си са обичали да ходят на брега на езеро в Мейн. Майк заминава и не след дълго се сприятелява с привлекателна млада вдовица и нейната дъщеря. Писателят неволно става участник в битка за попечителство с изключително заможния дядо на детето. Въпреки че способността му да пише се връща, Майк е измъчван от все по-нарастващи кошмари и тайнствения дух на блус певица, чийто призрак живее в къщата му. Не след дълго той осъзнава, че починалата му жена има още какво да му каже.

Свързани новини

Поредна екранизация на Стивън Кинг

07.06.2012

Номинации за лош секс в роман

23.11.2011