Карла Бруни заприличала на катерица

Карла Бруни, съпругата на настоящия френски президент и кандидат за следващ мандат Никола Саркози, гласува на изборите вчера и появата й предизвика вълна от остри реакции.

От чертите на бившия супер модел не е останало почти нищо. Скулите на първата дама на Франция са много опънати, а очите й са с котешка форма.

Много от хората в избирателната секция, където гласува тя, коментираха, че красивата дама, която се омъжи за Никола Саркози през 2008 година, доста се е променила и вече дори трудно може да бъде разпозната.

Преди време водещ американски дерматолог заяви, че първата дама прекалява с ботокса и е започнала да прилича на катерица.
Експертът нападна госпожа Саркози с думите, че "има вечно учуден вид", тъй като си е правила и повдигане на веждите и има импланти в скулите.

"Много знаменитости в последните години правят тази грешка и добиват такъв вид. Всички те имат подпухнали скули и котешки очи. Доста по-добре е просто да се поддържат, за да изглеждат млади, а не да се правят на 25-годишни, каквито отдавна не са", допълва дерматологът.
 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013