JOY Station - мултифункционален развлекателен център на две нива

JOY Station в Студенстки град е ново поколение мултифункционален развлекателен център на две нива. В бар-клуба с концертна сцена на първото ниво се изявяват български и световни топ артисти. Той посреща и разнообразни частни и корпоративни събития. На второто ниво на JOY Station се намира най-голямата боулинг зала в България с 20 писти.

Бар-клубът на JOY Station е новото бижу в концертния живот на София с капацитет над 800 гости, което го прави една от най-големите  локации в града. Клубът е сцена за изява на най-добрите български и международни музиканти. Всеки четвъртък в JOY Station има живи изпълнения, като веднъж месечно в клуба гостува и топ музикант от чужбина. В дните без концерти в бар-клуба има диджей-сет.

Само до края на 2013 г. в Мястото за българския меломан концерти ще имат световните величия като Джо Лин Търнър (3.10.), The Rubettes (7.11) и Uriah Heep (5.12). Сред българските изпълнители, които ще свирят в JOY Station до края на годината личат имената на БТР (10.10), Мастило (17.10), Аналгин (24.10), Любо Киров (31.10), Турбо (14.11), Белослава (21.11), Affect (28.11), Сигнал (12.12), Диана Експрес (19.12) и Лили Иванова (26.12).

Атмосферата в клуба предразполага за автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването в него е с осигурена мощност 30 KW. Отделен екип професионални осветители се грижи за светлинните ефекти в JOY Station. Това дава допълнителен ефект на презентациите и заедно с уникалното озвучаване в клуба превръща всяко събитие в пространството в „изработено по мярка“.

Първото ниво на JOY Station e перфектна локация за неформални частни поводи, но и за големи корпоративни събития. От една страна обособените барове и сепарета могат да посрещнат малки групи приятели. От друга, голямата сцена, трите видеоекрана, светлинните ефекти и професионалното озвучаване в залата я правят подходяща за провеждане на всякакъв вид събития – фирмени срещи и партита или официални мероприятия, като рекламни презентации, конференции, конгреси, гала вечери и награждавания.

Специален гост по случай откриването на новия рок клуб ще бъде световноизвестният вокалист на „Rainbow” и „Deep Purple” – Joe Lynn Turner.

Рок легендата, заедно с група Кикимора, ще изпълни 90 минутен ексклузивен клубен лайв специално за Joy Station.
Професионалната кариера на американския хардрок певец започва през 1976г с американската група „Фанданго”. Става популярен през 1981г. след като замества вокалиста на Рейнбоу Греъм Бонит. След като издава четири албума с „Rainbow”, през 1990г. става вокал на „Deep Purple”, след като Иън Гилън я напуска за периода до 1992г. С „Deep Purple” издава "Slaves & Masters" (1990). По-късно работи с музиканти като Глен Хюз и Ингви Малмстийн. Има успешна солова кариера. От 1996г. е вокалист на финландската рокгрупа на българина Николо Коцев “Брейзън Абът”. С “Брейзън Абът” Търнър посещава България за първи път за концертни турнета през 2002 - 2003г.

През вечерта на откриването на клуб Joy Station до легендарният изпълнител отново ще свири българския виртуозен китарист Николо Коцев, заедно с неговата прогресивна хардрок банда Кикимора.
КИКИМОРА е българска група създадена през 2011 г. от Николо Коцев, която създава песните си на български език, базирайки се на корените на класическия рок.
Групата е в състав:
Николо Коцев - китара
Александър Атанасов - вокал
Николай Тодоров - ударни
Николай Цветков - бас
Марин Иванов - клавишни
JOY Station e на ул. „Акад. Стефан Младенов“ №3 в Студентски град. За информация: тел. 02 862 29 67.

Билети за концерите можете да намерите онлайн на www.ticketpro.bg;  на касите на Тикетпро, както и на място в JOY Station.