И бизнесът се включи в социалната кампания #стигамрънка

Редица представители на бизнеса се включиха в социалната кампания #стигамрънка. Тя цели да покаже добрия пример и да предизвика “мрънкащите” да действат, за да развиват себе си и средата, в която живеят.
 
Над 30 от топ работодателите в България казаха “Стига мрънка” и предадоха своето послание чрез кампанията. Поради големия интерес, от Career Show създадоха не 1, а 2 вдъхновяващи видеа, които могат да бъдат видени на careershow.bg/stigamrunka. “На всеки понякога му се иска да каже “Стига мрънка”, както и на всеки му се иска да си помрънка. Няма нищо лошо в това! Важно е обаче фокусът да е насочен към действието и наистина не се иска много да променим микросредата си, за да се чувстваме по-добре”, споделят от организаторите.
 
Кампанията #стигамрънка стартира в средата на юли, когато известни личности се обединиха в компилация от видеа с послания и само за първия ден събраха над 100 хиляди гледания и над 2000 споделяния в социалните мрежи. Организаторите от кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019 продължават да привличат привърженици, които споделят #стигамрънка в мрежата. 
 
“Инициативата #стигамрънка породи голям интерес още със стартирането си в средата на юли. Подкрепата на известни личности, медии и различни хора, които просто решиха да се включат в кампанията беше голямо насърчение, че сме в правилната посока. Работата ни по експото Career Show 2019 с различни компании и кандидати винаги ни е вдъхновявала. Точно в тях видяхме още един чудесен пример за това, че трябва да действаш, да си поставяш цели и да търсиш развитие. Изложителите и кандидатите, които заявяват участието си на експото се увеличават с всеки ден и са доказателство за примера, който искаме да покажем”, споделя Виктория Добринова, част от екипа на Career Show.
 
Организаторите насърчават повече хора да се включат и да предадат своето послание като споделят видео, текст или снимка с #стигамрънка. Вълната от добри примери ще продължи и по време на Career Show 2019, което ще се състои на 10 септември в зала Арена Армеец. Точно там ще бъде витрината на успеха за над 150 топ работодатели и над 2000 квалифицирани кадри. С богата и атрактивна програма, експото ще събере компании и експерти в различни области, които да се срещнат, да участват в лекции, уъркшопи и активности през целия ден. Участието е напълно безплатно за кандидати, но регистрацията е задължителна - careershow.bg/register.

Свързани новини

5 неща, които не ви трябват вкъщи

25.03.2020

10 изключително полезни сайта

17.03.2020

6 добри практики за работа от вкъщи

16.03.2020

Можете ли да решите тези задачи?

13.03.2020

Топ 6 идеи за пътуване през уикенда

25.02.2020

Коментари