Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал "До дъно"

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал "До дъно", създаден ексклузивно за Storytel България. Звездата от "Господин Х и морето", "Стъклен дом" и "Дървото на живота" озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър. Поредицата е част от оригиналното българско съдържание на постоянно разрастващата се стрийминг платформа за аудио съдържание - Storytel Original, която вече има над 700 български заглавия в портфолиото си. 
 
"До дъно" разказва история за възмездие и изкупление. Главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по образование, сценарист по призвание и графичен дизайнер и журналист по професия. Тя създава покъртителната история за проваления детектив, който трябва да извоюва обратно живота си, като се разплати с призраците от тъмното си минало. 
 
"Нашите Storytel Original сериали са създадени специално за аудиторията ни, която е взискателна и търсеща истински добри истории. Добрият вкус на българския слушател е водещ за нас в създаването на достъпно качествено съдържание, което може да се слуша навсякъде и по всяко време", казва Лиза Василева, мениджър на Storytel България.
   
"До дъно" е част от серията оригинални български аудиосериали в Storytel, която стартира с "P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев. В портфолиото си платформата предлага и редица качествени световни аудиосериали. "Любимо за аудиторията ни е и заглавието "Граничен пост" – апокалиптичен аудиосериал, написан от известния руски писател Дмитрий Глуховски. Българските слушатели на Storytel са истински фенове и на Съмър Карлсон – героиня на едноименен шведски сериал, написан в духа на любимия Уве на Бакман", допълва още Лиза Василева. 
 
Storytel Original предупреждава: "Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и накрая ще се влюбите в него. "До дъно" води до пристрастяване!". В това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата и по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни почитателите на добрите истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 английски аудио книги и аудиосериали. Мястото на срещата е на 4 етаж във Fox Book Café. 
 
Storytel е водещата стрийминг компания в Северна Европа за аудио и електронни книги, която дава възможност за неограничено слушане и четене на повече от 300 000 заглавия от целия свят. Целта е светът да бъде едно по-съпричастно място със страхотни истории, които да се споделят и преживяват от всеки, навсякъде и по всяко време. Storytel е както дигитална платформа, така и мащабна издателска група. Услугата предлага абонамент за аудио и електронни книги под шапката на Storytel и Mofibo. Издателската дейност на Storytel се осъществява чрез издателските къщи Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms и Norstedts Kartor и Gummerus Kustannus. Ztory – дигитална стрийминг услуга за неограничен достъп до вестници и списания, е част от Storytel от януари 2019 г. Storytel има представителства на 19 световни пазара, а седалището на компанията е в Стокхолм, Швеция. 

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022