George R. R. Martin: "Ветровете на зимата" излиза догодина

George R. R. Martin обяви, че се надява книгата "Ветровете на зимата" да бъде издадена през следващата година, информира DarikNews.bg. Тя е шестата книга от поредицата "Песен за огън и лед", която вдъхнови създаването на сериала "Игра на тронове". 
 
Легендарният автор публикува информацията в блога си и уверяи феновете си, че остава здрав на фона на пандемията от Covid-19, и че е прекарал в писане времето от последния му пост. 
 
През февруари Martin обяви, че се изолира в планинската си хижа. "Трябва да призная, след половин година пандемия, карантина и социално дистанциране показвам признаци на хижна треска... съвсем буквално в моя случай. Да, аз наистина съм в хижа в планината. Не, нямам треска. Поне засега съм здрав - за човек на 71, който не е във форма - и правя всичко възможно, за да остане така", пише авторът в откровения си пост. 
 
"Ако не друго, принудителната изолация ми помогна да пиша. Прекарвам дълги часове всеки ден с "Ветровете на зимата" и постигам стабилен напредък. Завърших нова глава вчера, още една преди три дни, друга предишната седмица. Но не, това не означава, че книгата ще бъде завършена утре или публикувана следващата седмица. Това ще бъде огромна книга и все още предстои да извървя дълъг път.", добавя Martin. 

Свързани новини

Открийте своя път към богатството

03.07.2020

Името е ключ към мисията в живота

02.07.2020

Тест: Какъв колега сте в работата?

25.06.2020

Забавен тест с къща. Изберете си стая!

11.06.2020

20 неща, които да не правите на 30 (II)

03.06.2020

Коментари