Тест: За какво говорят страховете ви

Страховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното "аз”, комплексите, миналото, настоящето и бъдещето. Искате ли да научите всички тайни на своето подсъзнание и характера си, пита obekti.bg? Погледнете своя страх в очите си!  Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света и вижте резултата.
 
1) Ледената пещера
 
2) Тунел
 
3) Изоставена, рушаща се сграда
 
4) Дървената барака
 
5) Кладенец
 
6) Заешка дупка
 
7) Стълбище към подземие
 
8) Врата към затвор
 
Ако сте избрали:
 
1) Ледената пещера
Това е признак, че търсите душевен комфорт. Боите се от самотата, както и от усещането, че може да сте ненужни. От друга страна, ако сте се изплашили от тази пещера, то вътрешно се чувствате на мястото си и знаете, че вървите по верен път. Но изборът на този път също така означава, че търсите обич, липсват ви грижа и топлина.
 
2) Тунел
Ако тази картинка ви плаши, най-вероятно ви е сложно да се изявявате в живота. Трудно ви е да изразявате мисли и чувства, трудно се доверявате на хора. Слонни сте да криете емоциите в себе си. Научете се да говорите за чувствата си и тогава животът ви ще стане значително по-лесен.
 
3) Изоставена, рушаща се сграда
Плаши ли ви тази картинка? Значи сте силен и умен човек. Но този ви избор ви характеризира и като затворена личност. Сякаш издигате стени около себе си и не допускате в своя свят и най-близките ви хора. Вие сте си самодостатъчни и взискателни. В същото време се стремите да водите по-открит и емоционален живот, повече да общувате.
 
4) Дървената барака
Ако вратата на тази развалина ви е уплашила, това е добър знак. Преизпълнени сте с любов и нежност и изпитвате необходимост да ги споделите с някого. Готови сте на всичко за най-близките си хора, но често се тревожите за финансовото си положение. За да постигнете желаното, трябва да изминете дълъг път и да поработите над мисленето си.
 
5) Кладенец
Страхувате се да не паднете в кладенеца? Вие сте самоуверен човек. Боите се от ограничения, от всичко, което би застрашило свободата ви. В живота не ви достигат приключения, радост, положителни емоции. По-скоро, понастоящем изпитвате дискомфорт от начина си на живот. Счупете оковите, започнете да живеете така, както ви се иска!
 
6) Заешка дупка
Неизвестността ви плаши. Все още сте в периода на търсене на себе си, за вас е много важно да разберете каква е вашата мисия, да откриете смисъла на живота си. Обичате да задълбавате в себе си и да анализирате случващото се.
 
7) Стълбище към подземие
Доста е страшничко, а? Може би, напоследък често преживявате фиаско, случват ви се различни неприятности, ядосвате се и страдате. Стълбището символизира възможни изходи от начина на живот, а опадалите листа – смяна на различни житейски фази. Но всичко това ви плаши, защото в мислите си продължавате да сте в миналото. Във вас живее страхът, че беди и проблеми ще продължават да ви преследват. Пуснете минало да си върви и започнете да гледате напред.
 
8) Врата към затвор
Затворът е не само символ на заточение, а и знак за друг живот, който е много различен от този, с който сте свикнали. Този избор говори, че сте трудолюбив и упорит човек. Стъпка след стъпка вървите към успеха, имате ясни цели. Но дълбоко в душата си мечтаете за спокойствие, отдих и комфорт. Дайте си почивка!

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024