Бърз и лесен тест за диагностика на емоционалното състояние

Известният британски психолог Пип Уилсън е автор на този ултра бърз и невероятно лесен тест, с който за много кратко време може да се определи в какво емоционално състояние се намира човек и доколко неговите очаквания и нагласи съответстват на действителността, пише manager.bg. Погледнете картинката и се опитайте да определите: къде чувствате, че се намирате вие самите на това дърво с човечета?
 
 
Обърнете внимание, всяко от тях има свое собствено настроение и вътрешно състояние, което може да се определи по изражението на лицето. Кое от тях смятате, че най-много прилича на вас в този момент? А на кое бихте искали да приличате? 
 
И ето резултатите:
 
1. Ако сте избрали позиция 1, 3, 6 или 7, това ви характеризира като целеустремен човек, който не се плаши от препятствия и прегради.
 
2. Ако вашият избор е 2, 11, 12, 18 или 19,  вие сте общителен човек, който винаги е готов да окаже подкрепа на другите, особено на своите близки и приятели.
 
3. Избор на човечето под номер 4 ви определя като човек с устойчиви житейски позиции, стремящ се към постигане наа успехи във всяка област.
 
4. Номер 5 - често се чувствате уморени и слаби, запасът ви от жизнени сили не е голям.
 
5. Изборът ви попада на човечето под номер 9 - вие сте веселяк, обичате развлеченията.
 
6. Номер 13 или 21 - интроверт, често подложен на вътрешни тревоги, общуването с хора ви натоварва.
 
7. Номер 8 - обичате да сте насаме със себе си, да потъвате в собствения си свят и да размишлявате за нещо свое.
 
8. Ако сте избрали номер 10 или 15, отличавате се със способността за нормална и безпроблемна адаптация към живота, чувствате се комфортно.
 
9. Номер 14 - падате в емоционална пропаст, най-вероятно преживявате сериозна вътрешна криза.
 
10. Позиция номер 20 обикновено избират хората със завишена самооценка. По природа сте лидер и искате хората да се вслушват и следват единствено вас и никой друг.
 
11. Изборът ви е човечето под номер 16? Чувствате се изморени от необходимостта да подкрепяте някого. Възможно е обаче по-скоро да виждате на тази картинка, че номер 17 ви прегръща — в такъв случай, склонни сте да гледате на себе си като на човек, обкръжен от внимание.

Свързани новини

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024

Стоичков празнува рожден ден с песен

09.02.2024

Прогнозата на мармота Фил

07.02.2024

След като беше задържан на летището

23.01.2024

Китайският зодиак за 2024 г.

04.01.2024