Утре стават известни победителите в "Работилница за репортери 2020 - Книга на спомените"

На 11 септември /петък/, от 14:00 ч. ще се състои най-чаканата и вълнуваща част от ученическия проект-обучение на EspressoNews - „Работилница за репортери 2020 - Книга на спомените“ - церемонията по награждаване на най-добре представилите се участници!
 
Събитието ще се проведе онлайн и ще събере всички ученици, включили се в проекта, техните родители, приятели, преподаватели и официални лица. Водещ на награждаването ще бъде Елина Алипиева от град Враца, която е победител в миналогодишното издание на проекта - „Работилница за репортери 2020 - Пътят към дома“.
 
Конкурсът „Работилница за репортери“ се провежда за пета поредна година, а за четвърта, e под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел. Учениците се борят за титлата „Репортер на Espresso News“, като победителят ще получи пътуване до Брюксел и посещение на Европейския парламент, предоставено от Ева Майдел.
 
Най-изявените участници ще имат възможност да продължат своето образование в журналистическа специалност в желана от тях дисциплина в катедра „Медии и обществени комуникации“ на Университет за национално и световно стопанство (УНСС), без полагане на задължителния изпит по „Български език и литература“. Приемът им ще се реализира само след събеседване.
 
Работите на участниците бяха оценявани от жури в състав: Филипа Иванова - БНТ, доц. д-р Стела Ангова - УНСС, Евелина Павлова - Радио FM+, Неда Василева - ТВ Европа, Димитър Абрашев - Tелевизия Bulgaria ON AIR и Драгомир Симеонов - Дарик радио.

Свързани новини