Кои са зодиите-предатели

Астрологът и писател Самарпита Яшасвини сподели кои според нея са зодиакалните знаци, чийто представители са най-склонни да се превърнат в предатели. Тези хора просто не се вълнуват особено от чувствата на околните и доверието към тях. Поради това те са и по-склонни да предават, да подвеждат, да удрят с нож в гърба и да се подиграват със слабостите на хората, въпреки че знаят, че така ще им причинят болка или неприятности.
 
Овен
 
Овните не могат да бъдат определени като ненадеждни хора, тъй като те могат да бъдат добри приятели и да оказват подкрепа в трудни моменти, ако е необходимо. Но когато става въпрос за избор между приятел и собствената им персона, представителите на тази зодия задължително избират себе си. Те не разсъждават много, ако решат да нанесат на някого удар в гърба.
 
 
Близнаци
 
Близнаците са двулични. Те могат да се преструват, че са най-добрите приятели и да правят всичко възможно, за да спечелят доверието. Те принуждават хората около себе си да разкрият своите слаби страни. А след това използват тази информация, когато най-малко може да се очаква. Близнаците са готови без колебание на всякакви подлости, ако това им е изгодно.
 
Лъв
 
Лъвовете са амбициозни, целеустремени, но и много агресивни хора. Те искат най-доброто за себе си и са готови на всичко, за да го постигнат. Даже ако за целта трябва да извършат предателство.
 
 
 
Стрелец
 
Стрелците се стараят да бъдат заедно с такива хора, които обичат веселието и приключенията. Но ако нечия компания им омръзне, те с лекота могат да предадат приятеля си или дори цяла група и да се впуснат в търсене на нови „жертви“. За стрелците основната задача е да се наслаждават на живота, без значение с кого. /Риа Новости
 
Freepik.com

Свързани новини

Коя е думата на 2021 година

01.11.2021

Отегчени ли сте в средата на седмицата?

06.10.2021

Не спете пред телевизора!

20.09.2021

Разкази на ужасите в две изречения

24.08.2021

10 начина да сме енергични и без кафе

20.08.2021