EVA: Проверяваха ме от НАП заради фен, когото допуснах прекалено близо

Ако има човек, който винаги е бил безкрайно близък със своите фенове, то това е EVA. Още щом изгря на музикалната сцена, тя бързо стана известна с това, че е открита с почитателите си и споделя почти всичко от своя живот с тях.
 
 
В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" тя разказа именно за тази своя част от живота си, в която драстично е преминала границата със свой фен и допуснала да стане дори неин приятел. "Това беше толкова обсебващо! В един момент се усетих и опитах да създам някаква граница, да поговоря с това момиче, но тя имаше невероятна обсесия от мен, което я накара да започне да ми прави… мръсно. Заради нея и неин сигнал ме проверяваха от НАП. Да, аз нямам какво да крия и това се доказа, но въпреки всичко доста дълго се занимавах с доказването на невинността си.", споделя откровено EVA в студиото на Radiocast.
 
 
Освен със своите истински истории и личност без филтър в социалните мрежи, певицата стана още по-популярна и след участието си в първия сезон на "Ергенът". В навечерието на втория сезон на романтичното риалити тя сподели и тайни от снимачната площадка, които така и до този момент не бяха разгадани.
 
Гледайте и слушайте целия епизод на подкаста "Вярваш или не" с певицата EVA в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Иън Хил от Judas Priest в Radiocast

10.05.2024

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024